Hvordan skal den Care giveren til slagtilfælde offer?

01/21/2013 by admin

Hvordan skal den Care giveren til slagtilfælde offer?

Et slagtilfælde, også kaldet en cerebro-kar ulykke, der sker, når en bløder eller blodprop skader en del af hjernen. Nogle streger er dødelige, og resten forårsage forskellige grader af handicap. Mange slagtilfælde ofre gør en meget god bedring. Nogle vil kræve stor hjælp og støtte i perioden lige efter slagtilfælde. Omfattende renovering i denne periode vil hjælpe patienten til at inddrive så meget af sin tidligere evner som muligt.

Instruktioner

Forberedelsen af decharge

• Find ud så meget som muligt om patientens tilstand. Diskutere hendes behov med hospitalspersonale inden udledning. Om nogen tilgængelige hjælp, for eksempel en talepædagog eller fysioterapeut.

• Vurdere den hjemlige omgivelser og tilpasning til behovene hos patienten. Forskning mulighed for at leje alle nødvendige udstyr, såsom en let adgang til kommode eller kørestol.

• Spørg talepædagog og fysioterapeut for nærmere oplysninger om eventuelle øvelser, du kan praksis med patienten. Bede om råd om livsstilsændringer for patienten.

• Kommunikere med patienten så meget som muligt, tilbyder ham valg. Opmuntre ham til at bevare så stor uafhængighed som muligt. Lad ham hans fysiske behov til bedste af hans evner, selvom det tager længere tid. Erkende, at patienten kan være vred og frustreret og at dette er et fælles resultat af et slagtilfælde.

Tips & advarsler

  • Genkende, at du kan give pleje til den anden, kun hvis du opfylder dine egne behov for hvile og pusterum. Modtage hjælp, når nogen tilbyder det.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com