Hvordan virker Tonsillitis udvikler?

02/04/2013 by admin

Hvordan virker Tonsillitis udvikler?

Viral

Virusinfektioner er yderst smitsom. Det betyder, at en person, der er inficeret med en viral infektion, der forårsager halsbetændelse kan give den til en anden. Dette sker, når to mennesker er tæt nok på hinanden til at sprede smitte gennem kontakt. Dette kunne være så simpelt som rystende hænder, som bærer alle former for bakterier. To virusinfektioner, der forårsager halsbetændelse er Epstein - Barr virus og Adenovirus. Når disse vira er fanget de begynde at udvikle og enkelt vil begynde at føle sig træt, med en ømhed på bagsiden af halsen.

Bakteriel

Tonsillitis kan også blive fanget på grund af en bakteriel infektion. Bakterierne bygge på bagsiden af halsen og begynder at vokse. Den mest almindelige bakterielle infektion, der fører til tonsillitis er gruppe A streptokok bakterier. Dette kaldes også halsbetændelse, og det kan føre til tonsillitis. Bakteriel halsbetændelse kan behandles med antibiotika; virusinfektioner kan ikke.

Behandlinger

Den mest umiddelbare behandling kan gøres derhjemme. Dette omfatter den gammeldags metode til gurgle med varmt saltvand. En person kan også begynde at tage ibuprofen for smerte. Ibuprofen også hjælper med at reducere inflammation. Halsbetændelse sprays og dråber kan hjælpe med at lette lidt af smerter. Enkelt bør derefter kontakte en læge for at få nogle antibiotika. han lægen kan også ordinere en mundskyl, der hjælper følelsesløse området, så smerten er ikke så slemt. Hvis en person fortsætter med at få halsbetændelse, kan han nødt til at få sine mandler fjernet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com