Hvad er forskellen mellem en luftfugter & Vaporizer?

01/17/2014 by admin

Befugtningsapparater og vandfordampningsapparater i rummet kan lette symptomer på forskellige sygdomme. Du bør forstå forskellen mellem de to for at vælge den rigtige.

Fugtighed

Luftfugtigheden frigives til luften er den væsentligste forskel mellem en luftfugter og en vaporizer. En luftfugter frigiver køligere fugt i luften. en vaporizer frigiver varme fugt.

Vand decharge temperatur

En luftfugter frigiver køligt vand fra sit reservoir i luften. En vaporizer koger vandet i sin reservoir før frigive de varme dampe i luften.

Fordelene ved vandfordampningsapparater

Fordampere er billigere end befugtningsapparater og lader dig nemt tilføje snifning. Befugtningsapparater er dyrere og tilføje snifning er vanskeligere.

Fordelene ved befugtere

En luftfugter er mindre en sikkerhedsrisiko, fordi vandet er cool. En vaporizer bruger kogende vand til at frigive varme luft, øge chancen for, at nogen kan være ved et uheld skoldet.

Bakterier

Vandfordampningsapparater indebærer mindre risiko for frigivelse bakterier-fyldt fugt, da vandet er altid kogt. Bakterier kan dog nemt fester i en luftfugter, fordi vandet i beholderen er altid cool eller ved stuetemperatur.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com