Health Insurance for tyve-Somethings

12/22/2013 by admin

Ifølge det amerikanske Department of Health og Human Services, en anslået 30 procent af alle unge voksne i alderen 20 til 29 gå uden sundhedspleje dækning. Nye love er blevet vedtaget for at give denne aldersgruppe sundhed dækning. Der er flere muligheder for unge mennesker kan ansætte som et middel til at finde billig sundhedspleje.

Bo på din overordnede Plan

Hvis du stadig er i college, netop uddannet eller er ved at acceptere en holdning der umiddelbart tilbyder ikke sundhedsmæssige fordele, så fortvivl ikke. Fra 2009, The økonomisk overkommelig pleje Act giver dig mulighed at bo på din overordnede sygeforsikring plan, indtil du er 26. Dette kan give dig nok tid til at opgradere college og etablere dig selv med en arbejdsgiver, der tilbyder sundhedsmæssige fordele. For at være berettiget til at forblive på dine forældres forsikring du ikke behøver at leve med dine forældre eller fremsættes som en afhængig.

Privat forsikring Plan

En ung voksen kan købe sygesikring politik fra en privat sundhedspleje udbyder til enhver tid. Præmier for unge er typisk lavt, fordi forsikringsselskabet finder dem en lav risiko at have sundhedsmæssige problemer og skal bruge dækning. Problemet med denne dækning kan være det manglende fordele. Lave præmier kan ofte betyde der sker en ulykke, du kan stå, holder posen for en del af regningen. Det er vigtigt, at den unge får hjælp fra en heath forsikring professionel til at bestemme den bedste private dækning for pengene.

Statslig forsikring planer

Stat-assisteret sundhedspleje er tilgængelig til de amerikanere, hvis indkomst er under fattigdomsgrænsen. Dette kan være en alternativ løsning til disse 20-somethings, der har bestået en alder til at være på en forælders forsikring plan, men stadig ikke har råd til individuel dækning. Problemer med en stat-assisteret medicinsk plejeplan er de lange ventetider for bestemmelse om støtteberettigelse og manglende belønning for succes, fordi hvis du får et bedre job, der betaler mere du mister din sygeforsikring, selv om den nye arbejdsgiver ikke tilbyde fordele.

Arbejdsgiver-sponsorerede sygeforsikring

Dette er den bedst tænkelige scenario for en ung person blot eksamen fra college eller flytter til en karriere med en virksomhed. Arbejdsgiver-sponsorerede sundhedspleje planer omfatte en del, eller i nogle tilfælde af den månedlige præmie for en medarbejder, som giver fordele bør han blive syge eller tilskadekomne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com