Medicin for Stress-inkontinens

01/13/2014 by admin

Stressinkontinens er den manglende evne til at styre strømmen af urin, når stress er placeret på blæren. Det er den hyppigst forekommende type af urininkontinens opleves af kvinder, Ifølge National Institutes of Health. Hoste, lægge latter, nysen eller fysisk anstrengelse pres på blæren; svækket bækkenbund eller urethrae sphincter dysfunktion tillade urin at undslippe som et resultat. Årsager omfatter neurologiske problemer, skader på urinrøret og brug af visse lægemidler. Folk med højere risiko for stress-inkontinens omfatter dem, der har født, oplevet overgangsalderen, dem, der ryger eller er overvægtige og ældre.

Behandling protokol

Behandlingsmuligheder for stressinkontinens afhænger årsagen og sværhedsgraden af symptomer. Medicin er effektiv for mennesker med mild til moderat symptomer. Dog kan din læge anbefale livsstilsændringer før det besluttes om medicin er nødvendig. Nogle af disse ændringer omfatter, at tabe sig, at give op med at ryge, mere hyppig vandladning og reduceret væskeindtagelse. Øvelser for at styrke de bækkenbund har også bevist effektiv. Flere klasser af narkotika er tilgængelig, når indiceret.

Antimuscarinic stoffer

Den første fremgangsmåde når medicin er indiceret til behandling af stressinkontinens er brugen af antimuscarinic stoffer, Ifølge National Institutes of Health. Disse medikamenter slappe muskler involveret i blærekontrol og undertiden øge blære kapacitet. Almindeligt ordineret antimuscarinics omfatter tolterodine og oxybutynin.

Alpha-adrenergic agonister

Medicin kaldet alpha-adrenergic agonister aktiverer receptorer, der reagerer på hormonet noradrenalin. Denne medicin, som indeholder pseudoephedrin, phenylpropanolamin, efedrin og adrenalin, har alvorlige bivirkninger på hjerte-kar-systemet. Patienter med højt blodtryk, overaktiv skjoldbruskkirtel, uregelmæssige hjerteslag og hjerte smerter skal overvåges nøje, hvis alpha-adrenergic agonister er ordineret. Alpha-adrenergic agonister mindske symptomerne ved at forbedre styrken af sphincter.

Imipramin

Et tricyklisk antidepressivum kaldet imipramin er undertiden bruges til behandling af stressinkontinens. Dens virkning er lig alpha-adrenergic agonist narkotika, Ifølge National Institutes of Health.

Hormonbehandling

I tilfælde hvor stressinkontinens er forårsaget af ændringer i urethral væv efter overgangsalderen, kan hormon substitutionsterapi anvendes. HRT forbedrer blærekontrol ved at forbedre tilstanden af den urethral væv. Læger er ikke enige om effekten af denne behandling for symptomer på stressinkontinens, Ifølge National Institutes of Health.

Collagen indsprøjtninger

Hvis stressinkontinens er forårsaget af dysfunktion i urethrae sphincter, kan anbefalede behandling omfatte injektioner af kollagen i periurethral området. Collagen indsprøjtninger hjælpe med at stoppe inkontinens ved fortykkelse i vævet omkring urinrøret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com