Sådan Fortæl Hvis jeg har lungeproblemer

12/26/2013 by admin

Udtrykket "lungeproblemer" dækker en bred vifte af forskellige lidelser, lige fra astma til lungekræft til influenza. De fleste lungeproblemer falder ind under kategorien af lungesygdom, en tilstand, der er ansvarlig for en syvendedel af de årlige dødsfald i USA. Fastlæggelse af, om du har en lunge problem kan være svært, fordi tegnene ikke er altid indlysende. Men der er et par klassiske symptomer, som du bør kende til at se ud.

Instruktioner

• Tænk over din evne til at bringe ilt i lungerne. Har du ofte problemer med vejrtrækning eller føle, at du ikke kan få nok luft? Dette er ofte et tegn på at du har lungeproblemer.

• Har du en kronisk hoste? Det er normalt at have en hoste samtidig lider af en forkølelse eller influenza, men en hoste, der fortsætter med at blive hængende efter du har tilbagebetalt er ofte et tegn på at noget er stadig forkert med dine lunger.

• Har du hostede blod op? Hoste blod op er næsten altid et tegn på at noget ikke er rigtigt i din krop, selv om det kan skyldes en anden betingelse end lungesygdom.

• Har du smerter i brystet? Brystsmerter kan være forårsaget af andre faktorer, men det kan også ledsage lungesygdom.

• At vurdere om din evne til at udøve eller opretholde nogle andre slags Aerob aktivitet er faldet for nylig. Mens du kan har tilskrives denne ændring blot aldring, kunne de sidste dråber i udholdenhed også være tegn på, at dine lunger der ikke fungerer som de skal.

• Besøge din læge hvis du oplever nogen af disse advarselstegn for lungesygdom. Din læge vil sandsynligvis gøre nogle test for at vurdere din lungefunktion og kigge efter lungeproblemer.

• Selv hvis du ikke oplever nogen af disse symptomer, tage et øjeblik at tænke over din generelle følelse af velvære. Føler du dig sund og levende, eller træt og nedslidt? Hvis du føler en konstant mangel på energi, især hvis du allerede har taget andre sunde foranstaltninger såsom at få nok søvn og spise en sund kost, bør du kontakte din læge. I nogle tilfælde udviser mennesker i de tidlige stadier af lungesygdom nogen symptomer end milde træthed.

Tips & advarsler

  • Hvis du er på alle bekymret om du måske har lungeproblemer, lave en aftale for at se din læge. Kun din læge kan endegyldigt fortælle, hvis du har lungeproblemer. Hvis du lider af lungesygdom, kunne en tidlig diagnosticering være vigtige til behandling af din tilstand.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com