Home Retsmidler for Pantry møl

03/12/2013 by admin

Home Retsmidler for Pantry møl

Pantry møl (også kendt som indisk måltid møl) kan angribe mange fødevarer, især korn, der kan findes i de fleste husholdninger pantries. Selv om disse skadedyr er utrolig svært at slippe af med, er der måder at slippe din bolig for dem, hvis sådan en infestation er opstået.

Handle hurtigt

Så snart som muligt efter en infestation er blevet opdaget, skal hurtig handling tages til at genvinde kontrollen over pantry. Cornell University's Cooperative udvidelse af Suffolk County udgivet en artikel i 2003 indeholder tips om hvordan man hurtigt indeholder et indisk måltid møl angreb.

Undersøge alle fødevarer nøje, herunder fødevarer, birdseed, hund, kat og fisk. Endnu forseglet emballage kan være angrebne, så lad ikke beholderen ureflekteret. Kast ud uanset hvad har været befængt da adskille angrebne dele fra ren portioner er ofte umuligt.

Andre fødevarer, der synes uninfested skal straks overført til forseglet glas, da de kan stadig indeholde meget små æg eller larver heraf og for at holde dem indeholdt og adskilt fra rene fødevarer er bydende nødvendigt at forhindre yderligere spredning.

Fjern alt fra lagerområde pantry eller mad og rydde grundigt. Start med en støvsuger og derefter bruge sæbe og vand. Rengøre enhver overflade, kant og hjørne meget godt.

Returnere god mad til pantry med forsigtighed; kan du tjekke alt endnu en gang, før det er tilbage til sin rette plads.

Andre metoder

Selvom insekticider ikke anbefales generelt så tæt på fødevarer, er der pheromone klæbrige fælder fås der kan dræbe voksne hanner, således at stoppe den reproduktive cyklus. Bruge disse kun hvis de ovennævnte metoder ikke virker, men.

Også tilgængelig på nogle hjem og haven butikker er insekticider indeholdende cyfluthrin. Disse kan blive malet i hjørnerne af pantries hvis det er absolut nødvendigt, og vil normalt hjælpe for at udrydde pantry møl.

Bagefter

Være på vagt i din kamp mod pantry møl. Fortsætte med at observere websted på angreb på en regelmæssig basis for måneder. Møl kunne genopstå, hvis bare et par æg eller larver var savnet i tidligere scanninger. Starte processen igen, hvis flere insekter er fundet. Det kan være frustrerende at opdage, at møllene er vendt tilbage, men giv ikke op. Fjerne alle kan du finde så snart de er opdaget, holde alt rent og forseglet stramme, og dine chancer mod den vinget fjende vil blive forhøjet eksponentielt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com