Vorter kur

02/13/2013 by admin

Den fælles vorte (også kendt som verucca) er et medlem af familien humant papillomvirus (HPV). Disse vækster eller rå blomkål-lignende områder på huden, er i virkeligheden en virus. De kan let spredes gennem at tage et brusebad på et offentligt sted (f.eks en gym eller kollegieværelset) uden sandaler eller endda ved hjælp af den samme håndklæde. Selv om de er irriterende, er der flere måder at få dem fjernet.

Flydende kvælstof

Selvom denne metode ikke er gør det, vil det helbrede de fleste vorter. Din læge vil anvende flydende kvælstof til din vorte i en serie af to eller tre besøg i et forsøg på at fryse vorten. I nogle tilfælde kan det være ganske smertefuld. De fleste vorter vil simpelthen falde efter den angivne periode. Hvis ikke, yderligere behandling er nødvendig.

Cantharidin

En anden metode, lægen kan bruge er at anvende canthardin på din vorte. Denne behandling er helt smertefri på tidspunktet for behandling, men du vil føle smerte og blærer bagefter. Du vil lave en aftale for at se en læge for en opfølgende besøg, hvor han vil fjerne resten af vorte.

Gør det selv-

Metoden duct tape er en afprøvede og sande DIY vorte kur. Selvom det ikke kan arbejde for alle vorter (såsom vorter, der er for store eller dybe eller med for mange i en koncentreret område), er det stadig værd at et skud. Bare kigge efter en over-the-counter wart behandling, der indeholder salicylsyre. Anvende det på din vorte og derefter anvende gaffatape. Hver gang du tager et brusebad, langsomt tage båndet og pimpsten vorte med en pimpsten. Tør den af efter dit brusebad og genanvende behandling og ventilationskanal tapen, indtil vorten er væk.

Kirurgi

Ofte en sidste udvej, en hurtig kirurgi kan være nødvendigt helt at fjerne vorten, især hvis det er store eller dybe eller resistente over for andre behandling. Din læge vil dulme din hud med et aktuelt bedøvelse, (der som regel indebærer en nål). Efter at lade den indstille, vil han derefter bruge en laser eller kirurgisk kniv til at skære vorte. Han vil derefter forbinding området. Hvis det er på din fod, kan du nødt til at bære en særlig sko eller stole på krykker for et par dage efter proceduren.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com