Læge vs kiropraktor for iskiasnerven smerte

03/02/2013 by admin

Læge vs kiropraktor for iskiasnerven smerte

Iskiasnerven smerte er forårsaget af en skade eller kompression af iskiasnerven. Smerten normalt begynder i ryggen og udstråler ned gennem balderne og ind i benet. Behandlinger varierer, så overvejelse af alle muligheder og healere tilrådes.

Betydning

Iskiasnerven smerte kan være så alvorlige, at det efterlader en person immobile. Andre gange, kan det betegnes som en kedelig smerte, en mindre snurren eller en brændende smerte.

Overvejelser

Iskiasnerven smerte er et symptom, ikke en betingelse. At finde ud af årsagen til smerten er afgørende i forbindelse med behandling og nyttiggørelse.

Effekter

En gled eller diskusprolaps disk, en brækket ryghvirvel, en stress fraktur eller en tumor kan forårsage ischiadicusnerven smerte. Hvis årsagen er omfattet af en kiropraktor, anbefales en læge pleje.

Funktioner

Kiropraktik pleje af iskiasnerven smerte er altid ikke-kirurgiske og ingen medicin er ordineret. Is og varme terapi, ultralyd, spinal justering og motion kan bruges.

Funktion

Læge behandling af iskiasnerven smerte vil bestemme årsagen, sværhedsgraden og fremgangsmåde. Anti-inflammatoriske medicin er ofte gavnligt, og oftentimes cortisol injektioner anvendes. Kirurgi er altid den sidste udvej.

Potentielle

Læger og kiropraktorer arbejder ofte sammen i behandlingen af en patient har iskias. Co styring af behandlingen og forløbet af patienten giver fremragende resultater.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com