Formålet med emballage

03/06/2010 by admin

Formålet med emballage

I dag næsten alt kommer i en pakke. Uanset om du tænker på mad, post, møbler og tøj, de er alle pakket i nogle måde. Trods det faktum, at genanvendelse virksomheder kæmper for at indsamle og ødelægge det emballageaffald, der skader vores planet, bruges emballage stadig i store mængder og variationer, da det er den eneste måde at bevare varer sikker til brug.

Hovedformålet

Det vigtigste formål med emballage er at beskytte varer. Kræver en mere beskyttelse et produkt, jo mere kompleks emballagen. Emballage formodes for at beskytte mod enhver form for skade (som forurening, vejr skader, ridser, deformation, korrosion og breaking). Pakning beskytter også varer fra tyveri. Nogle emballage er et par gange større end de værdifulde produkter indeholder for at gøre det svært for tyvene at skjule produktet og fjerne den fra butikken. En konvolut beskytter også, et brev fra at blive læst af andre.

Fødevaresikkerhed

Mad skal være meget godt beskyttet for at være sikker for os at spise det. Mest almindeligt anvendte typer af emballage til fødevarer er karton æsker, plasticposer, plastbeholdere, metal dåser, skum kasser og glasflasker og krukker. Inde i emballage, er mad beskyttet mod insekter, forurening, håndtering af skader, deformation og miljømæssige påvirkninger, der kan ændre dens egenskaber. Forseglet metal dåser bevare mad og holde det spiselige i længere tid. Skum containere er god isolatorer og hjælpe med at opretholde en bestemt temperatur.

Beskyttelse under transport

Under transporten, produkter kan bryde, bunden eller deformere, men emballage sikrer de når deres destination intakt. Uden emballage, ville det være svært at transportere skrøbelige genstande uden at bryde dem. Flere typer af emballage beskytte varerne under transporten, afhængigt af hvordan værdifulde og skrøbelige produkterne er. De mest almindelige system anvendes dæmpning, ved hjælp af film, skum og papir puder som bobleplast, oppustede poser, instant skum, styrofoam og oppustede papir (systemet er magen til den, der anvendes til at gøre filmen puder, men det anvendte materiale er papir, for yderligere oplysninger se PackTiger).

Beskyttelse under opbevaring

Emballage hjælper med at beskytte varer under opbevaring. Mens gemt, kan produkter være påvirket af vejret og støv. Også, for at spare opbevaring plads, kan du stable dem oven på hinanden. Tryk kan deformere varerne, men i en passende indpakning, det vil ikke ske. Du kan stable særlige genanvendelige aflægningsrum eller fold dem mens Tom gemme opbevaringsrum. Også, for at forhindre rust, metal varer er pakket i korrosionsbeskyttende materiale under opbevaring.

Andre formål

De fleste typer af emballage kan printes. Dette gør det muligt for virksomheder at annoncere og hjælper forbrugerne finde ud detaljer om indholdet.

Du kan også bruge emballage for gaver. En smuk farverig indpakningspapir og et bånd sløjfe gør nogen nysgerrig efter hvad der er indeni.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com