Anger Management: Beroligende teknikker

03/07/2010 by admin

Anger Management: Beroligende teknikker

"At udtrykke din vrede følelser i en selvhævdende---ikke aggressive---måde er den sundeste måde at udtrykke vrede," ifølge American Psychological Association. Imidlertid udtrykker din vrede selvsikkert kan vise sig umuligt, upassende eller uproduktive til tider. I disse situationer, skal du bruge beroligende teknikker til at hjælpe med at styre din vrede og undgå de usunde bivirkninger forbundet med aggression og vrede undertrykkelse.

Timeout

Giv dig selv en timeout. Prøv først en mental timeout: Tag en dyb indånding og tælle til 10. Hvis du stadig vred, fjern derefter dig selv fysisk fra kilden til din vrede. Som forklaret af Mayo Clinic "Anger Management Tips: 10 måder at tamme din temperament", afdramatisere denne beroligende teknik ofte potentielt eksplosive situationer. En timeout til at skrive i en journal eller lytte til musik hjælper også med at genskabe ro.

Vejrtrækning

Berolige din vrede følelser af pause for at tage dybe indåndinger i stedet for at reagere øjeblikkeligt med en grov eller aggressiv kommentar. Træk vejret dybt ind i din membran. Etablere en tæller for hver i ånde og out-ånde, såsom tælle langsomt til tre som du ånder, og derefter tælle til tre, som du ånder. Fortsat trække vejret dybt, indtil du føler sig roligere. Vejrtrækning til ro. kan kræve 15 minutter eller længere kan træde i kraft.

Motion

Fysisk anstrengelse giver dig ikke blot med en aktiv timeout, men også med en chance for at tænke igennem hvad der forårsagede din vrede i første omgang. Gå en tur eller løbe, løft nogle vægte eller hugge brænde. Mens du træner, overveje forskellige måder at udtrykke og løse din vrede selvsikkert uden at ty til aggressivitet. Langsom strækøvelser, som yoga kan også hjælpe berolige vrede følelser.

Meditation

Meditationsteknikker til at berolige vrede omfatter mantraer og visualisering. Udvikle mantraer eller personlige slagord, at gentage dig selv, når du føler vrede som følge. "Relax", "ånde" og "rolig" er simple guides til at huske at fortælle din hjerne og krop din ønskede svar. En anden beroligende teknik indebærer en mere komplet visualisering. Billede dig et sted fredelig, afslappende og sikker, fri fra vrede.

Perspektiv

Spørg dig selv, hvis du vil stadig føle sig vred over denne situation eller hændelse i fire år, i en måned eller endda næste uge. Også kigge efter nogen humoristisk aspekter af situationen. Dette betyder ikke, at du bør ikke forsøge at finde en seriøs løsning vred situationen, eller skal du bruge sarkasme eller latterliggørelse andre. Det betyder erkendelse af de humoristiske og flygtige aspekter af vrede kan hjælpe dig med at genvinde en følelse af ro.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com