Hvordan at komme i form til overvægtige teenagere

07/06/2013 by admin

Hvordan at komme i form til overvægtige teenagere

Teenage vægtøgning og fedme er ved at blive et stort problem, der påvirker sundheden for nutidens ungdom. WebMD.com siger, at mere end "12,5 millioner" teenagere i USA er overvægtig. Ved at vælge sjove aktiviteter, der fremmer motion, spise sundt, afbalanceret måltider og snacks og udvikle sunde livsstilsvaner, en overvægtig teenager kan få fit.

Instruktioner

• Spiser en varieret kost. Undgå at spise fedtet, fedtet og fedtholdige fødevarer og snacks. Spise magert kød, fjerkræ, bønner og linser til protein. Altid Spis masser af grøntsager med hvert måltid. Vælg frugter som snacks i stedet for chips og cookies. Spis fuldkorns produkter snarere derefter simple kulhydrater. Begræns sukkerholdige drikkevarer, som ikke har nogen ernæringsmæssige værdi. Drikke ren frugtjuice eller vand. Omfatte nogle mejeri i din daglige kost i form af mælk, fedtfri yoghurt eller ost. Og uanset hvad du spiser, spise et rimeligt beløb. Spise nok til at føle sig tilfreds, men ikke så meget, at du er helt fyldt.

Forældre kan finde måder at gøre deres teenager's livretter sundere at spise en slankekure fornøjeligt for dem.

• Drik masser af vand. Drikke nok vand dagligt er vigtigt. Vand er nødvendig for at ordentligt fordøje fødevarer og befri kroppen af ikke-essentielle fedtstoffer. Den erstatter også væsker, der er naturligvis tabt fra din krop i løbet af dagen. MayoClinic.com siger, "Institute of Medicine rådgiver at mænd spiser nogenlunde tre liter (ca 13 kopper) af total drikkevarer om dagen og kvinder forbruge 2,2 liter (ca 9 kopper) af total drikkevarer om dagen." Overvægtige teenagere kan bruge disse tal som en retningslinje.

• Gøre nogle form for motion dagligt. Center for Disease Control og forebyggelse siger, "børn og teenagere skal deltage i mindst 60 minutter af moderat intensitet fysisk aktivitet de fleste dage i ugen, fortrinsvis dagligt."

Næsten alt, der kræver fysisk aktivitet vil arbejde. Dette omfatter Sport, dans, svømning, sjipper, jogging, gå, spiller tag, efter en motion video og meget mere. Begrænse din tid på at spille videospil, at surfe på internettet, ser TV og laver andre aktiviteter, der kræver lidt eller ingen fysisk aktivitet.

• Udvikle sunde livsstilsvaner. Sammen med en afbalanceret kost og motion, overvægtige teenagere har brug at udvikle og opretholde sunde livsstilsvaner. Disse omfatter at få nok søvn, undgå alkohol, narkotika og rygning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com