Om Hospital Ambulant indtægter Cycle Management

06/26/2013 by admin

Når du gå til hospitalet for at have en tjenesteydelse og gå hjem samme dag, er du en ambulant. Indtægter cyklus proces for ambulante patienter dækker afgift opsamling, fakturering og opfølgning og samlinger processerne til hospitalet.

Afgift opsamling

De procedurer, der udføres i hvert område af hospitalet er fanget i nogle mode. Sygehuse vil bruge beregning ark eller har automatisk computer poster, der indeholder tal for at identificere hver enkelt procedure, der blev udført.

Kodning

Alle gebyrer skal være kodet af enten procedure koder, indtægter koder eller en kombination af begge. Alle patient konti skal være mærket med diagnosekoder, før krav kan blive videregivet til fakturering.

Fakturering

Departementet fakturering vil sende påstande, enten elektronisk eller på papir. Før krav går, skal de passere en række ændringer, Kontroller sådanne ting som demografiske oplysninger, type af forsikring og korrekte forsikringsoplysninger.

Betaling eller opfølgning

Medicinske krav vil enten blive udbetalt af forsikringsselskaber eller blive afvist med en årsagskode, fortæller fakturerings-afdeling hvad de skal gøre næste. Fordringer ikke betalt fuldt vil enten blive faktureret til et andet forsikringsselskab eller sendt til patienter for at samle sig på udestående saldi.

Samlinger

Patienter får 120 dage til at foretage betaling på deres medicinske regninger. Enten vil de modtage en række erklæringer eller samling opkald fra hospital på regninger med høj dollar beløb. Hvis utilfredse, vil disse regninger gå til en samling agentur.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com