Maligne hjerne Tumor symptomer

05/31/2013 by admin

Maligne hjerne Tumor symptomer

Maligne hjerne tumor symptomer variere i kraft på grund af deres beliggenhed. Som et andet område af hjernen er angrebet, forværres sammenkædede netværk mellem regionen udføres hjernen og kroppen. Den voksende tumor ødelægger funktioner specifikke områder af kroppen ved at angribe deres styrende regioner. Der er mere end 120 områder i hjernen, som kunne blive berørt. Ved siden af "lokale" symptomer er der også en liste over generelle symptomer, der normalt indikerer tilstedeværelsen af en hjernesvulst.

Hovedpine

Hovedpine korrelerer stærkt med udbrud af en hjernesvulst. Begynder stærk i dag, hovedpine normalt taper ned som aftenen skrider frem. En underliggende årsag til hovedpine i løbet af hjernetumorer kan være, at som en tumor vokser, det udøver pres på hjernen fordi det ikke kan trænge ind gennem knoglen i kraniet.

Anfald

Ifølge den amerikanske hjerne Tumor Association, anfald opstår i en tredjedel af patienter og patienter måske ikke kender, de har en hjernesvulst, indtil de begynder at undersøge årsagen til deres anfald. Når den normalt kontinuerlig strøm af elektricitet i hjernen er ændret, pludselige impulser af elektricitet påvirker hjernen i stedet, og resultatet er en beslaglæggelse. Kramper, muskel eller ekstremiteter spjætter, og ryk samt tab af bevidsthed kan være til stede. Taleproblemer, snurren i ekstremiteter eller følelsesløshed kan også påvirke patienten.

Kognition og personlighed

Hjernetumorer vil også medføre ændringer i behandlingen af oplysninger, eller kognition. Patienter kan glemme hvordan til at udføre simple eller normale funktioner såsom binde sko, madlavning måltider, og kan have lang bortfalder af forvirring og hukommelsestab. Hvis tumor er beliggende i en del af hjernen, der styrer adfærd, så patienten vil udstille svingende og dramatiske ændringer i humør på grund af interferens fra kræft vækst.

Mass Effect eller IICP

Mass Effect, eller IICP, er en bivirkning af intrakranielt tryk. Tumorvækst udøver pres på hjernen som det svulmer i størrelse, forårsager en masse række symptomer opstår. Hydrocephalus, eller blokering af væske, der eksisterer uden for hjernen, der kan opstå. Hævelse af hjernen på grund af den overskydende fanget væske kan også forekomme. Det er ikke usandsynligt, at hjernen vævsskader at forekomme. Andre symptomer er kvalme, opkastning, døsighed, vision problemer såsom sløret eller dobbelt syn, tab af perifert syn, og en opsvulmet synsnerven.

Lokale symptomer

Hver del af hjernen, husly en tumor reagerer på forskellige måder. Afhængigt af, hvor svulsten er placeret, opstår symptomer er specifikke for en region eller "lokale" symptomer. Disse symptomer bidrage til at identificere hvilken region af hjernen tumor ligger i. Mulige lokale symptomer kan være problemer med hørelse, muskel kontrol, faldt fornemmelse, balance eller synet.

Behandling

Hvis du eller nogen du kender udviser disse symptomer, Sørg for at følge op på dem og se en læge så hurtigt som muligt. Tidlig behandling kan være forskellen i at gemme eller at miste et liv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com