Hvordan at erobre træthed

06/23/2013 by admin

Træthed, også kendt som træthed, er en fælles klage. Normalt betragtes som et resultat af arbejder for meget arbejde eller sover for lidt, har træthed faktisk flere årsager. Du kan erobre træthed, skal du først identificere årsagen. Træthed er blot et symptom på et større problem, som kunne være alt fra Bo op sent til at have kongestiv hjerteinsufficiens.

Instruktioner

• Få en fuldstændig fysisk undersøgelse, som kan afsløre underliggende sygdom. Lav en liste over andre symptomer, som du kan opleve. Dette vil hjælpe lægen til at diagnosticere sygdomme, der ikke kan dukke op på de fysiske eksamen eller test resultater.

• Oprette en søvn tidsplan. Mange mennesker er overvældet af træthed, fordi de ikke får den rette mængde søvn om natten. Angive en sengetid for dig selv, og holde sig til det. Også kan hjælpe med at skabe en sengetid ritual. Dette kan omfatte et varmt bad eller lys læsning. Uanset hvad du beslutter dig for, holde sig til tidsplanen for mindst 1 uge at se de bedste resultater. Også skære ud nogen koffeinholdige drikkevarer om aftenen. Storbritanniens Royal College af psykiatere er "seks krus te" nok til at hæmme søvn om natten.

• Øvelse. En kort træning vil hver dag hjælpe dig slå træthed. Motion øger faktisk dit niveau af energi, mens at være stillesiddende vil gøre du føler dig mere træt. At være aktiv er også kendt for at hjælpe med depression. Til sidst, vægttab kan opstå, som kan være en ekstra fordel, fordi kaste ekstra pounds vil også øge dit energiniveau.

• Håndtere stress. Stress kan forårsage søvnløshed, fører til træthed. Det kan også føre til depression. At holde et tidsskrift eller deltage i en hobby hjælper til at lindre stress. Planlæg din uge i forvejen, og planlægge et budget. Disse værktøjer vil aflaste dig nogle af de stressende opgaver, der synes at trykke på, som kan holde dig i at sove. Fjerne uvæsentlige opgaver fra dit daglige liv. Uddelegere opgaver, hvis du kan. Dette vil tage en byrde off dine skuldre og tillade dig at hvile.

• Vende tilbage til lægen hvis træthed fortsætter på trods af din indsats. Sygdomme som kronisk træthedssyndrom, visse kræftformer og flere andre sygdomme kan være synderen. Disse betingelser træffe supplerende test til at diagnosticere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com