Mangel på søvn forårsage tørre øjne problemer?

06/15/2013 by admin

Det korte svar er "ja"--tørre øjne kan være forårsaget af mangel på søvn. Så er der en grund til hvorfor dine venner kan spørge dig, hvis du har hvilet når dine øjne er tørre og har rødme og kløe, som ofte ledsager denne lidelse. Ting er din mangel på søvn på ingen måde er en førende årsag til tørre øjne. Førende medicinske institutioner er hurtige til at bebrejde andre faktorer for øjnene udtørrede, før de bebrejde søvn, eller mangel på samme.

Fysiologi

Den hyppigste årsag til tørre øjne er relateret til en forringelse i hvordan tårer er produceret, og i nogle tilfælde, kvaliteten af tårer, der er produceret. Tænk på tårer som den måde, dine øjne får mæt, ligesom din tørre hud kan blive mæt af lotion eller din tørre svælg ved vand. Tårer er lavet af tre dele: vand, slim og olie, ifølge Mayo Clinic. Alt for våde, og du ikke får smøring dine øjne har brug for. For lidt og igen, dine øjne ikke får fugt skulle stave væk de tørre, røde og kløende symptomer.

Blinker

Blinker er meget vigtigt at holde dine øjne fugtet. Det er derfor lidelser, der påvirker øjenlåg, som dem, hvor det låget ikke fungerer som det skal, er så tæt forbundet med tørre øjne. Desuden, ifølge Mayo Clinic, helst du bruge en masse af koncentration at kigge på noget, som for at læse en bog eller drev, du blinke en masse mindre, og til gengæld din øjne få tørret ud. Der er derfor mange gange søvnighed er forbundet med tørre øjne, fordi ofte du kan studere i nattetimerne eller kørsel under tidspunkter, hvor du normalt sover og senere lider af tørre øjne – ikke så meget direkte på grund af mangel på søvn, men på grund af reduktion i din blinkhastighed.

Miljømæssige

Før spørgsmålet om at sove eller ikke at sove er engang nævnt, Cleveland Clinic rapporter, at der er masser af andre syndere, der røve vores øjne fugt: klimaanlæg og et tørt klima er biggies. Vejrforhold og omgivelser kan suge fugt fra din hornhinder ligesom det kan suge fugt fra huden.

Resten forbindelse

Søvn er forbundet til sundheden for dine øjne fordi det er en måde at give dine øjne en pause fra fortsatte brug hele dagen, ifølge Cleveland Clinic. Tænk på søvn som en måde at genoplade dine øjne og forberede dem til næste dag. Når du ikke får søvn, kan din øjne ser og føles så træt som resten af din krop føle.

Årsager

Andre almindelige årsager omfatter nogle sygdomme, såsom gigt, samt medicin som p-piller, ifølge Cooper Eye Care, en New York-baserede klinik. Også når vi bliver ældre, smøre vores tårer bare ikke så meget som de gjorde, da vi var yngre. Selvom lidt eksotiske-klingende, menes det, at Omega-3 fedtstoffer, som dem der findes i fede fisk som laks og i nogle nødder, kan øge fugt, der afværger off tørre øjne.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com