CCS medicinsk fremmøde regler

06/05/2013 by admin

CCS medicinsk fremmøde regler

Indien har et sæt af skriftlige medicinske retningslinjer for centralregeringen ansatte kaldes centrale forvaltninger (CCS) medicinsk fremmøde regler. Disse retningslinjer gælder for alle statslige medarbejdere, undtagen jernbane og ikke-gazetted rang medarbejdere. Retningslinjerne specifikt redegøre for hvilke medicinske procedurer og undersøgelser dækkes inde i og uden for Indien og under Hvad omstændigheder.

Dækning

Visse medicinske procedurer er dækket, når de udføres i Indien. Disse omfatter korrektion af knibe øjet, sterilitet, sterilisation, venerisk sygdom behandling, blod og transfusion spørgsmål, vaccinationer og præ- og postnatal tjenester. De lægelige regler tillader visse procedurer, der udføres uden for Indien, herunder hjerte-kar-kirurgi, laserkirurgi, organtransplantation og visse onkologiske lidelser.

Placering af medicinske faciliteter

En central regering tjener kan søge lægebehandling på ethvert offentligt anerkendt medicinsk facilitet, hospitaler knyttet til offentlige projekter, railway hospitaler og betale klinikker. Regeringen skal godkende anmodningen om indlæggelse.

Refusion

Centralregeringen medarbejdere skal udfylde papirarbejde at få godtgjort udgifter til lægebehandling. Regeringen tillader nogle tilskud til rejser lægeudgifter for patienten, og i tilfælde af nyretransplantation, donoren. Omrejsende udgifter til lægebehandling er betalt, hvis en rejse skal være forpligtet sig til at modtage lægebehandling. Det betyder, at hospitalet eller facilitet ikke er i den samme by som medarbejderen.

Støtteberettigelse

Visse familiemedlemmer til de offentlige ansatte er tilladt dækning: ægtefæller (herunder flere koner), forældre og stedmor, børn, enke og fraskilt døtre, søstre og brødre. Nogle aldersgrænser gælder for hver gruppe. Fordringer skal indgives til regeringen, gennem den centrale gruppe sundhed ordning (CGHS).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com