Svulmende Disc i hals øvelser

05/30/2013 by admin

Svulmende diske i din hals er forårsaget når de cirkulære puder mellem spinal leddene glide eller bule ud på grund af alder eller skade. Øvelser kan hjælpe med at lindre smerten.

Terapi bold

Hjælpe din hals ved hjælp af en terapi bold som dem der findes i motionscentre og nogle kiropraktorer kontorer. Sidde på bolden og blot hoppe op og ned forsigtigt i fire minutter hver dag. Denne øvelse bringer ilt og næringsstoffer i såret disken ved fysisk pumpe det. Hoppe på bolden pumper hver disk i rygsøjlen.

Mini-trampolin

Købe og bruge en mini-trampolin (3 til 4 fod bred). Stå i midten og bare gå på plads uden at hoppe eller løbe. Sørg for at holde dit hoved lige og armene afslappet på din side. Opretholde dette regime i fire minutter hver dag. Holde trampolin i nærheden af noget, som du kan få fat på, hvis du mister din saldo.

Tai Chi

Tage en klasse i, eller lære, den orientalske motion kaldet Tai Chi. denne øvelse blev oprettet i det gamle Kina og er stadig praktiseres rundt om i verden i dag. Det omfatter langsom, glatte bevægelser, der forbedrer fysiske tilpasning og fleksibilitet af ryghvirvel, herunder dem omkring det skadede område. Forsætlig, rytmisk vejrtrækning under træningen afspænder kroppen og hjælper med at bringe bedre cirkulation. Der fremmer helingsprocessen. Meditation fremmer en rolig sindstilstand under træningen og glatte bevægelser og rytmisk vejrtrækning, kan hjælpe med at lindre stress forårsaget af psykologiske og følelsesmæssige smerte.

Overvejelser

Når du finder en svulmende disk i din hals, tjekke med din læge for dens mulige årsag samt korrekt indledende behandling. Undgå øvelser, der ville underkaste disken stamme, stress eller unødig traumer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com