Clear Vs. Metal seler

04/25/2014 by admin

Traditionelt, når folk ønskede at glatte, lukke mellemrum eller foretage ændringer i deres tænder, var seler den eneste mulighed. For nylig, en anden mulighed er opstået. Klare stærke plast blegeskinner, der ligner følgesvende, kan gøre det samme arbejde som metal, keramik eller lingual seler. Selv om tanken om behandling af dine tænder uden at nogen vidste kan lyde fantastisk, kan det ikke være den bedste plan for dig. Følgende er væsentlige punkter til at hjælpe dig med at vælge din indstilling.

Indstillinger

Flytbare aligners eller klare plastik bakker, der bruges i patienternes behandlinger. Hvis du vælger den klare aligners, får man et bestemt antal bakker til brug under din behandling. Hver to uger du vil nødt til at ændre de nummererede aligners efter din behandlingsplan.Seler tilbyder en vifte af forskellige muligheder, såsom rustfrit stål, keramik og flersprogede apparater. De tre indstillinger kræver metal beslag og tynde buede ledninger. Lingual Seler er knyttet til indersiden af en patients tænder og kan ikke ses.

Klare alternativer

Denne behandling er naturligvis usynlige, så folk ikke vil vide du opretning eller forbedre dine tænder. Ideelle kandidater til denne behandling er mennesker med mellemrum mellem deres tænder under eller overbites og crossbites. Patienter, der vælger denne behandling lider ikke tyggegummi irritationer, som patienter med seler undertiden har. Den aligners eller plastik bakker ikke vil plette. Også, de er nemmere at rengøre end seler.

Klare ulemper

Denne behandling tager længere tid end traditionelle seler. I tilfælde hvor patienter har mere komplekse spørgsmål som eller overbites kombineret med andre problemer, Odontologer kan rådgive imod ved hjælp af denne behandling. Aligners vil tage op til seks uger at nå frem fra den fabrik, hvor de er produceret. Selv med aligners kan patienter have til at bære traditionelle seler til to måneder efter behandlingen slutter. Derudover har patienter med aligners stadig smerter under behandlingen. Smerten er resultatet af tænderne flytter til de korrekte placeringer.

Seler alternativer

Rustfrit stål seler er billigere og tilbyder en bred vifte af stylet parentes, stjerner og hjerter. For patienter, der foretrækker noget andet end rustfrit stål, er guld seler en mulighed.Keramiske seler tilbyde patienter, der skal bære seler en klarere alternativ. Disse seler har parentes lavet af to typer af alumina: polykrystallinske og monokrystallinske. Polykrystallinske alumina producerer clear-farvet beslag; monokrystallinske alumina producerer emalje-farvede kantede parenteser.

Seler ulemper

Patienter med metal seler kan tåle op til to års behandling. Selvom keramiske seler er klar, er metal ledningerne passer inden i parenteserne rustfrit stål. De er således ikke usynlige som andre klar mulighed. Lingual Seler kan såre patienternes tunger og kan gøre det vanskeligt at tale, når de først er anvendt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com