Eyebright til behandling af røde hævede øjenlåg

02/17/2010 by admin

Eyebright er også kendt som rød eyebright, engen eyebright, Augentrostkraut, Ocularia og Øjentrøst. Denne familie af planter er en del af familien Orobanchaceae. Det er højt glycosider, tanniner og flavanoids sammen med vitaminer B, A, D og C. Fordi det besidder astringerende egenskaber, er det hyldet som et middel for øjenproblemer. Det er især nyttigt til behandling af røde hævede øjenlåg.

Eyebrights historie

Eyebright vokser i Europa og USA. Det blomster om sommeren. Da det skal rødderne af andre græs at holde fast i næringsstoffer, er det ikke en plante, der kan være let transplanteret. Efter det fjortende århundrede blev det ganske populært som et middel for hukommelse og øjet behandlinger. Det giver lindring på grund af sine tanniner.

Røde hævede øjenlåg også kendt som blefaritis

Blefaritis er forårsaget af kirtler, der er blokeret i vores øjenlåg, overdreven olieproduktion, en staph infektion eller en allergisk reaktion. Denne betingelse kan også være forårsaget af ikke vaske dine øjne dagligt.Symptomer på dette problem er klistret eller sprøde øjenlåg, en følelse af, at noget er i dit øje og kløe. Ikke bruge øjenmakeup på dette tidspunkt giver dine øjne mulighed for at helbrede og være mindre irriteret.

Forberedelse

Tage en ounce af eyebright urt og stejle i en pint af kogende vand. Brug denne løsning, bade øjet tre gange om dagen. Afhængigt af mængden af smerte, du oplever, holde infusionen varme. Hvis der er færre smerter, kan du bruge en kold infusion. Brug en komprimere, anvender det til dine øjenlåg og lad det sidde i op til 15 minutter.

Eyebrights mange anvendelser

Eyebright virker også til bihulebetændelse, som godt hø feber, forkølelse, bronkitis og ondt i halsen. Bruges som en Øjenskyl, vil det hjælpe betingelser såsom trætte øjne, konjunktivitis svinestaldene, øjenirritation og hævede øjenlåg. At reducere betændelse, virker det til at skære ned på den slim, der måtte være akkumulere på grund af infektion.

En lille advarsel

Brug ikke hvis du har kontaktlinser.Du kan også opleve hævede øjenlåg, følsomhed over for lys eller ændringer i synet.Hvis du indtage eyebright, kan det medføre forvirring eller kvalme.Eyebright anbefales ikke til gravide eller ammende kvinder.Hvis du har lige haft øjenoperation, brug ikke denne urt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com