Edgar Cayce knyster behandling

04/15/2014 by admin

Edgar Cayce var kendt for sin usædvanlige og effektiv rådgivning. Knyster kan behandles effektivt gennem en metode, der er afledt af hans lære.

Hvad er en knyst?

En knyst er en hævelse af den store tå forårsaget af en strukturel deformitet i fælles og knogler i storetåen. Det er sædvanligvis ganske smertefuldt.

Ricinusolie

Edgar Cayce anbefales ofte castor olie som en behandling for de fleste problemer. Benytter sig nemlig en knyst kom om, hvornår en kvinde forsøgte det efter korrekt hærdning sin datter søm ved hjælp af Cayces metode.

Hvordan man ansøger

Gnid storetåen med ricinusolie, tre gange dagligt. I løbet af natten, Læg et håndklæde eller wrap over det til at tillade olie i blød. Gøre dette indtil hævelsen er væk.

Effekten

Selvom denne metode har mange succes historier knyttet til det, ikke alle retsmidler kan arbejde hele tiden. Det er vigtigt at stoppe, hvis du bemærker nogen usædvanlig vækst eller farvning.

Advarsel

Stop denne metode, hvis du bemærker en sort skær vises på din storetå. Ingen forstår, hvorfor dette vises der; Det synes imidlertid ofte i kronisk syge personer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com