Hvordan man kan reducere Hemorrhoid hævelse

03/10/2010 by admin

Selv om ældre og gravide kvinder er særligt modtagelige for hæmorider. Hæmorider er hævede vener, der udvikler når betydeligt pres på endetarmen. Hævelsen er ofte ledsaget af ømhed, kløe, blødning og smerter. Forstoppelse og diarré kan resultere i udviklingen af hæmorider. Størrelsen og hyppigheden varierer, men at vide, hvordan man kan reducere hemorrhoid hævelse vil gøre det muligt for dig at give dig med øjeblikkelig lindring.

Instruktioner

Hvordan man kan reducere Hemorrhoid hævelse

• Fyld en plastik basin halvvejs med lunkent vand. Bassinet skal være formet til at passe din toiletkummen. Hvis du ikke kan finde et bassin denne form på dit supermarked, prøve et apotek eller en medicinsk forsyning butik.

• Løft låget på toilet, sat i bassinet i toiletkummen og sidde. Bassinet skal være dybt nok til at tillade hæmorider i blød i vandet uden at røre i bassinet bunden. Tillade et minimum af 15 minutter til vand for at lindre irriteret området. Iblødsætning i 20-25 minutter er ideelt. Vandet bør ændres, hvis du sidder i en længere periode, da vandet vil køle af.

• Stå op langsomt, lægger de fleste af presset på dine ben. Bruge en rigelig mængde af blødt toiletpapir for at tørre ud. Forsigtigt dup området indtil tør. Før kassering af væv, check for at se om der er nogen blod på det. Hvis der er en betydelig mængde af blod på væv, skal du kontakte din læge før du anvender noget på området.

• Med én eller to fingre, anvende hemorrhoid creme, såsom forberedelse H, på det inficerede område. Cremen skal påføres eksterne hæmorider individuelt for at sikre, at cremen er blevet anvendt generøst på hver enkelt. En applikator er normalt inkluderet i boksen med hemorrhoid cremen til behandlingen af interne hæmorider. Du skal presse cremen ind i applikator før indsættelse.

• Sætte på en ren, komfortabel par af bomuld undertøj. Kvinder bør undgå at bære rem undertøj, da dette vil irritere hæmorider. For at undgå eventuelle pletter, kan et trusseindlæg bruges.

• Slap af. Lægge på din side i en behagelig stilling. Sidder og gå vil lægge pres på hæmorider.

Tips & advarsler

  • Hvis du har hæmorider ofte efter afføring, kan du overveje at transporterer medicineret wipes, når du er væk hjemmefra. Når du vender hjem, følge trinene ovenfor for at behandle det angrebne område tilstrækkeligt.
  • Hvis hævelsen ikke er reduceret i en dag eller to, eller hvis signifikant blødning fortsætter, straks kontakte din læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com