Hebal retsmidler for en forstørret prostata

03/26/2010 by admin

Mange billigt og nemt opnås naturlægemidler og sund fornuft ernæringsmæssig støtte er tilgængelig for prostata, og til at lindre smerter og betændelse i en forstørret prostata sundhed.

Symptomer på forstørret prostata

Benign prostatahyperplasi (BPH) er den medicinske betegnelse for et udvidet prostata. Symptomer omfatter smerter i underlivet, lændesmerter, en brændende fornemmelse ved vandladning, vanskelig vandladning, træthed og feber. De fleste af ubehag er forårsaget af den hævede kirtel trykker på blæren og urinrøret, forstyrrer driften af urinvejene og nogle gange fører til en smertefuld urinvejsinfektion. Urter kan tage fat på årsagerne til udvidelsen af prostata. Mange af de urter nævnt som værende mest virkningsfuldt i studier er phytohormonal urter, som to af de mest populære urter, så palmetto og pygeum africanus. Andre urter løse ubehag forårsaget af funktionssvigt i urinvejene.

Mest undersøgte urter for en forstørret prostata

En til to gram af saw palmetto bær taget en gang eller to gange om dagen kan tilsyneladende forbedre samlede prostata sundhed og mindske hævelse. Ifølge en marts 15, 2003, artikel af Gordon og Shaughnessy i tidsskriftet American Family Physician: "Saw palmetto synes at have effekt svarer til medicin ligesom finasterid, men det er bedre tolereret og mindre dyrt."

Effektiviteten af Savpalme kan forbedres ved at tage pygeum africanus sammen med det på 100 mg til 200 mg, to gange om dagen. Ifølge en 1998 undersøgelse af visnesyge og Steffens, medlemmer af VA Medical Center i Minneapolis, Minnesota: "Africanus pygeum er et af flere populære naturlægemidler for BPH. Revisionen fandt at pygeum africanum er veltolereret, billigere end mange receptpligtig medicin til BPH, og giver moderat relief fra urin problemer forårsaget af en forstørret prostata."

Andre naturlægemidler med anbefalede doser

Mange naturlægemidler er mindre undersøgt, men deres effekt er kendt gennem populære skik. Her er nogle fælles dem, sammen med anbefalede doser.

Et afkog af 2 tsk kvikgræs jordstængler koges i 10 minutter og taget 1-3 gange daglig kan reducere hævelse og inflammation.

To kapsler af echinacea tages to gange dagligt kan afhjælpe en opsvulmet prostata. Hvis du bor, hvor echinacea vokser, gøre en te, bruge 1-2 tsk af de friske eller tørrede blade.

For at bidrage til at støtte prostata sundhed, overveje at supplere kosten med magnesium, som kan også fås fra de følgende urter, der giver naturligvis denne spormineral: mullein blade, brændenælde og kæmpenatlysolie. Prøv at få 1 eller 2 tsk af en af disse urter i din daglige kost.

Brændenælde, et almindeligt kendte middel til prostata sundhed, kan fås i kapsel form eller i form af den løs tørret urt. Prøv 450mg per dag i kapselform eller bruge løs urten til at gøre en te, ved hjælp af 1 til 2 tsk af brændenælder i en kop kogt vand.

Evening primrose er kendt som en fysisk smerte neddeler.

1 til 2ml af grus rod tinktur 3 gange om dagen, eller 1-2 tsk af løs urten gøres til en te og forbruges 3 gange om dagen, kan have en positiv effekt på et udvidet prostata.

Også overveje at supplere med spor mineral zink, som fås fra de følgende urter: Padderok, paprika, Hyrdetaske og Bukkehornsfrø.

Drys disse urter i supper, sæson andre retter med dem eller gøre dem til te ved infusion af 1 til 2 tsk af urten i en kop kogende vand.

En daglig tbsp. af hørfrøolie indarbejdet i en salat dressing eller blot taget på en ske kan give lindring til en forstørret prostata så godt.

Andre plantestoffer retsmidler

Talrige andre urter kan bevise virkningsfuldt i vedligeholdelse af prostata sundhed, reduktion af hævelse af kirtel og opretholdelsen af en sund urinveje. Disse urter, tilgængelig i kapsel form, kan tages efter den anbefalede dosering på deres individuelle flasker: Andrographis eller Chuan XinLiang; Efteråret Crocus; catuba; Cleavers; Tranebær; gederams; hørfrø; hortensia rod; græskar frø; UVA Ursi; og varuna.

Aktuel retsmidler for øjeblikkelig lindring

Ifølge Carlson Wade i "Naturlige og folkemusik retsmidler", blev en "grødomslag af slippery elm anvendes til skridtet" brugt til prostata udvidelsen længe før denne lidelse havde et navn. For at gøre en poultice, knuse 1/4 kop af den tørrede urt og tilføje nok varmt vand til at lave en pasta. Påfør blandingen til det smertefulde område og forsigtigt dække det med gaze.

En aromatisk massageolie kan gøres ved at kombinere 5-10 dråber hver af en kombination af naturlægemidler æteriske olier, der indeholder et af følgende: kamille, kæmpenatlysolie, lavendel, cypres, timian og eukalyptus olier. Placere dråber af disse æteriske olier i en 12-ounce flaske luftfartsselskab olie, såsom olivenolie, vindruekerneolie, abrikos olie, jojoba eller sesam frøolie. Massere det ind i underlivet og lavere tilbage til at give hurtig lindring for en betændt prostata.

Bivirkninger

Alle disse urter og kosten tilføjelser har få, hvis nogen, negative bivirkninger. Der er altid den sjældne mulighed for allergi over for visse stoffer eller klasser af urter i følsomme individer. Savpalme har sjældent forårsaget nogle maveonde, men alle bivirkninger var mild ifølge undersøgelsen af visnesyge og Steffens. De to lægemidler undersøgt mest, så palmetto og pygeum africanus, ikke har udstillet nogen lægemiddelinteraktioner.

I forhold til lægemidler og operationer, er bivirkninger af naturlægemidler meget lav i almindelighed. Naturlægemidler er også generelt billigere.

Heldigvis, allopatiske læger har været at få mere uddannelse med hensyn til brugen af urter i deres patienter. Selv om muligheden for lægemiddelinteraktioner er lav, hvis du allerede er under pleje af en læge, anbefales det, at du fortæller hende før du begynder at tage naturlægemidler kosttilskud, så hun kan yderligere rådgive dig.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com