Definition af følelsesmæssige tilbagetrækning

02/23/2011 by admin

Definition af følelsesmæssige tilbagetrækning

Følelsesmæssige tilbagetrækning er klassificeret som en manglende følelsesmæssig forbindelse til andre og manglende evne til at kommunikere på grund af en mangel på lyst eller som et middel til kontrol. Årsager til følelsesmæssig tilbagetrækning kan ses som et tidligt stadium af skizofreni, misbrug relationer og stress. I hvert scenarie åbenbarer følelsesmæssige tilbagetrækning sig på bestemte måder, der kan behandles med rådgivning og eller stofmisbrug behandling.

Skizofreni og andre psykotiske lidelser

Lider af skizofreni og andre psykotiske lidelser opleve mange negative symptomer som følelsesmæssige tilbagetrækning. Negative symptomer trække noget fra i deres liv, at ikke-syge oplever. Skizofrene mangler evnen til at blive tæt med andre følelsesmæssigt, fordi der er en afbryder. I sociale situationer eller one-on-one, føler skizofrene ikke som om de hører hjemme. Som et resultat, bliver de isoleret fra andre--ude af stand til at dele følelser. En kombination af psykoterapi og medicin er nødvendig for at behandle sygdommen.

Følelsesmæssig udmattelse

Syge oplever følelsesmæssig udmattelse er løst med det kaos, der er relateret til liv, såsom ændring, sorg og over arbejde. Følelsesmæssige tilbagetrækning er en reaktion på disse belastninger. Dem, der lider af udmattelse korrekt genoplade ikke, og blive følelsesmæssigt trukket tilbage, fordi de mangler energi til at dele deres byrde. Med hensyn til sorg, syge oplever en enorm mængde af sorg og distancere sig med andre, mens de klare. Selv om sorg bestået, langvarig følelsesmæssige tilbagetrækning kan være et tegn på depression og skal evalueres.

PTSD

Veteraner og andre, der har oplevet traumatiske begivenheder ofte lider af Post Traumatisk Stress Disorder (PTSD). Syge er ude af stand eller uvillige til at dele deres smertefulde oplevelser, og distancere sig fra kære at beskytte dem eller selv. Rådgivning er nødvendig for at klare den traumatiske hændelse at genvinde evnen til at kommunikere og stole på andre.

Relationer

Følelsesmæssige tilbagetrækning i relationer opstår på to forskellige måder – som en forsvarsmekanisme, og som en metode til kontrol. I en kæmper forhold, kan et eller begge medlemmer isolere sig selv som en form for selvopholdelse. Emotionelt tilbagetrukne partnere vil forlade deres familier og ignorere appeller af andre til at undgå ydmygelse, svigt eller konfrontation. I andre tilfælde kan en partner tilbagekalde få kontrol. For eksempel, ignorerer deres betydelige andre for at få, hvad er ønskede. I begge tilfælde rådgivning er nødvendig for at genvinde en sund kommunikationsplatform.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com