Er det sikkert at tage Melatonin før hofte udskiftning kirurgi?

02/15/2011 by admin

Er det sikkert at tage Melatonin før hofte udskiftning kirurgi?

Man tager melatonin, før hofteudskiftning kirurgi kan interferere med ordentlig blodpropper funktion og øge risikoen for komplikationer.

Funktion

Melatonin er et hormon der produceres af pinealkirtlen, som regulerer søvn, seksuel vækst og modning, og interne cyklusser forbundet med nat og dag. Det er solgt over-the-counter i supplement form og er en populær søvnløshed remedy.

Før operationen

Man tager melatonin, før hofteudskiftning kirurgi ikke er anbefales. Melatonin vides at nogle gange forstyrre blodets evne til at størkne korrekt, især når det tages sammen med blodfortyndende medicin som warfarin. Melatonin kan også ændre blodtryk, og kan øge risikoen for anfald.

Effekter

Et par indledende undersøgelser har vist, at melatonin kan fremme bedre søvn og mindske angst når taget før operationen, men bivirkningerne er uforudsigelige og potentielt farlige.

Advarsel

Melatonin er et hormon, og hormoner er magtfulde agenter, der ikke skal tages som kosttilskud uden rådgivning af en autoriseret læge. Hvis urolige søvn og angst problemer for dig før hoftealloplastik, tale med din læge om sikre alternativer før selv medicinering med melatonin.

Overvejelser

Altid oplyse din læge om alle kosttilskud og medicin du tager. Aldrig starte nogen nye tillæg eller medicin lige før hofteudskiftning kirurgi uden at søge en læge råd og godkendelse først.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com