Angst strategier

01/27/2011 by admin

For nogle mennesker, kan angst være en overvældende tilstand, forårsager svedige håndflader, kvalme, konstant bekymrende, irritabilitet og undgåelse. Mange receptpligtige medikamenter er markedsført til at lindre angstsymptomer, men de hver har deres egen liste af bivirkninger. Her er et par strategier, som ikke kræver medicin, men stadig hjælper med at holde angst under kontrol.

Forberede

Forberede dig selv for en ubehagelig situation kan holde det fra udløser din angst. For eksempel, hvis du føler angst i store skarer, så Forbered dig før en begivenhed, hvor du ved, du vil være omgivet af masser af mennesker. Prøve at sidde stille og roligt selv for et par minutter før han kom til den større gruppe. Hvis du er bange for offentlige taler, planlægge og øve dine udsagn på forhånd.

Motion

Motion er særligt nyttigt for folk, der ikke kan sove om natten på grund af deres angst. Hvis du får i en god træning omkring 4 pm, vil så din krop fjerne enhver stimulanser tilbage i dit system, såsom koffein. Din krop vil også være opbrugt som følge af træning, at falde i søvn meget lettere.

Fjerne negativitet

For nogle mennesker er negative tanker hvad der fører til angst. For eksempel, hvis en person tænker "Jeg kan ikke gøre dette" eller "Dette er ude af min kontrol", er så de tilbøjelige til at opleve Ængstelige følelser. Prøv at lave en liste over negative tanker der ofte Indtast dit hoved. Næste, Erstat disse negative tanker med positive, og læse dem over når du føler angst og negative.

Distrahere dig selv

Når du begynder at føle angst kommer, distrahere dig selv med en aktivitet. Prøv at fjerne dig selv fra det, der gør dig angst. Se en lys film eller ringe til en ven til at hjælpe dig med at tænke på andre ting.

Komme ud af huset

Lad ikke din angst, holde dig inde i dit værelse. Ofte, i står over for din frygt vil du indse, at din frygt er værre end den faktiske ting du frygt. At være alene med Ængstelige følelser vil kun gøre tingene værre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com