Hvordan til at afværge myg & hvad at spise

07/16/2014 by admin

Sommertid betyder udendørs tid. Cookouts og pool tid give muligheder for at tilbringe kvalitetstid sammen med familie og venner, men kan tiltrække uønskede gæster.Myg modtage aldrig en invitation til en cookout. Disse insekter bider og kan transportere farlige sygdomme som West Nile virus, encephalitis og malaria. Den mest effektive måde at afværge myg og forebygge sygdom er gennem en kemisk frastødende. For dem, der ikke kan bruge kemiske afskrækningsmidler, pleje i hvad du spiser og bære kan hjælpe afværge myg og deres kløende bider.

Instruktioner

• Bære lyse tøj til at afværge myg. Ifølge mosquito.org, tiltrækker mørkt farvet tøj nogle arter af myg. Lys-farvede tøj er også køligere end mørke i sommermånederne, en spidsbelastningen på aktivitet for myg. Vælg lange ærmer på skjorter og bære lange bukser til at dække så meget af din hud som muligt.

• Æteriske olier, lavet med olier fra planter, kan afværge myg. Vælge olie af citronella, Katteurt olie, geranium olie, lavendelolie, eukalyptus, citronolie, fed olie eller neem olie. Prøv flere for at finde en, der fungerer bedst for dig. Vælge en med en duft, som du kan lide. Finde disse olier i aromaterapi eller parfume afdelinger i din lokale butikker eller bestille dem online. Altid teste olier på et lille plaster på din hud til at kontrollere, om en allergisk reaktion. Følg anvisningerne for at bruge din æterisk olie til at undgå bivirkninger.

• Spise hvidløg og tage et B-Vitamin supplement til at afvise myg. Lugten af hvidløg ikke kun menigheder off mennesker--myg er ligeglad for lugt, enten. Mens Vitamin B ikke er blevet videnskabeligt bevist for at afvise myg, har nogle mennesker fundet, at tage Vitamin B menigheder off myg, muligvis igen på grund af en fornærmelse mod myg lugt. Mens Vitamin B er sikkert i den korrekte dosis, konsultere din læge før du føjer det til din supplement regime.

• Undgå bananer og alkohol. Mælkesyre, som kalium i bananer producerer kan tiltrække myg snarere end afværge dem. Indtagelse af alkohol forårsager en kemisk reaktion, hvilket gør en lugt, der tiltrækker myg til nogle mennesker. Andre fødevarer, du spiser kan interagere med deres unikke kroppens kemi, gør dig uimodståelig til myg. Bemærk, hvad du har spist det næste gang du er dækket med myggestik og forsøge at undgå disse fødevarer når ud af døre i fremtiden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com