Hvorfor er vand bedre at drikke end sodavand?

09/14/2010 by admin

Hvorfor er vand bedre at drikke end sodavand?

Soda har været en populær drik i årtier. Mange mennesker tager ikke sig tid til at overveje hvad det gør ved kroppen, og hvorfor vand ville være et bedre alternativ. Drikkevand i stedet for soda kan føre til vægttab, mere energi og mindre acne.

Ingredienser i sodavand

Mange sodavand indeholder ingredienser som høj fruktose majssirup, sukker, karamel farve, fosforsyre og koffein. Nej kalorieindhold eller kost sodavand indeholder kunstige sødestoffer og store mængder af natrium. Alle disse ingredienser kan være skadeligt for den menneskelige krop.

Sundhedsrisici af sodavand

Undersøgelser har vist, at to eller flere portioner af diæt sodavand om dagen næsten fordobler risikoen for nyre funktion tilbagegang på grund af de høje mængder af kunstige sødestoffer og natrium. Derudover, har høj fructose corn syrup vist sig at forårsage hurtig vægtøgning og fedme i dyr når de indtages på et niveau langt under der i soda, forårsager en tilstand, der er magen til metabolisk syndrom hos mennesker. Koffein også frigiver kortisol, det hormon, der forårsager stress i kroppen.

Fordele ved vand

Vand bruges i næsten alle processer i kroppen, og gør endda omkring 60 procent af din kropsvægt. Sundhedspersonale anbefale drikke otte glas vand om dagen, og mere, hvis du udøve eller lever i ekstrem varme. At være dehydreret kan gøre dig trætte, forårsage humørsvingninger og endda forvirre din krop og forårsage sult cravings i stedet for tørst. Vandet skyller giftstoffer fra kroppen, hvilket kan resultere i klarere hud og føle bedre i løbet af dagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com