Et naturlægemiddel middel mod forstoppelse i et spædbarn

12/10/2010 by admin

Et naturlægemiddel middel mod forstoppelse i et spædbarn

Forstoppelse--bedre defineret som sjælden afføring--er en forstyrrelse i fordøjelseskanalen, der kan føre til yderligere komplikationer i kroppen. Spædbørn kan blive forstoppet, når de overgang til fast føde. Forstoppelse kan være meget ubehageligt for nogen, især et spædbarn, der er i stand til at kommunikere sin ubehag i ordene. Heldigvis, forstoppelse er forholdsvis nem at regulere.

Professionel høring

Altid konsultere en professionel, før du begynder en naturlægemidler eller at-home afhjælpe eller behandling. Lave en aftale med din børnelæge at se, hvilke typer af naturmedicin og doser er egnet til din baby. Hvis dit barn har allergi, gøre notater af disse elementer, så du undgår produkter, der indeholder irriterende ingredienser. Mange gange, er barnets immunforsvar og kroppens funktioner ikke helt i stand til at håndtere forandringer og produkter, som voksne kan nemt tilpasses. Udvis forsigtighed og ekstrem omhu som du undersøge produkter og afgøre, om de er egnet til spædbarn.

Naturlægemidler

Sørg for at dit barn er at få nok væske først og fremmest. Drik masser af vand og spise sunde fødevarer, hvis du bryst feed, så modermælken bliver så nærende som det kan være. Hvis dit barn kan spise mad, to dele chapatti lavet fra hvede til én del ristede sorte gram pulver er en nyttig forstoppelse støtte. Du kan også give dit spædbarn en tsk blackstrap melasse før sengetid. Tilføje et par fennikelfrø til varm vand for at normalisere fordøjelsessystemet eller 1/2 tsk af hørfrø med vandværker at rydde forstoppelse. Bland en fjerdedel af ingefær pulver med lige dele senna blade i lunkent vand og har dit barn drikke dette før seng til ordentlig afføringen passerer i morgen. Du kan også bruge triphala pulver med varmt vand eller mælk som et middel. Lad det simre fennikel med lakridsrod i 20 minutter, lad det køle og feed dit barn 1 tsk hver 30 minutter, indtil afføring passerer.

Overvågning og forebyggelse

Overvåge dit spædbarn afføring ved at lave en dagbog med dato, tid og frekvens til Bemærk eventuelle fremtidige ændringer eller forbedringer. Kontrollere, om sammenhæng og regelmæssighed og Bemærk Hvis der er nogen større ændringer. Være opmærksomme på eventuelle sigende tegn som konstant diarré eller blodig afføring og lave en aftale for at se din børnelæge til at rette op på dette. Holde dit barn på en regelmæssig spise tidsplan, undgå raffinerede fødevarer og omfatter fiber i dit spædbarn kost for at holde ham fungerer forsvarligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com