Hvordan til at rumme en protese

05/30/2010 by admin

Processen for siddepladser både nedre og øvre tandproteser er den samme. Lavere tandproteser er mere sandsynligt, men for at kræve ekstra lim til at passe dem på plads, som underkæben har mindre knoglestrukturen til anker proteser i forhold til øverst kæbe og gum line. Tilpasning til iført gebis tager lidt øvelse, men før du ved af det processen med siddepladser protesen bliver næsten anden natur.

Instruktioner

• Fjerne dine tandproteser fra vand eller protese sæbe de opbevares i og skyl dem rene. Dup dem tørre med et rent, tørt håndklæde eller vaskeklud.

• Børste dit tandkød, tunge og gane med en blød børste. Dette hjælper med at holde din dental væv sund. Skyl munden ren med vand eller med din mund skyl valg.

• Anvende protesen klæbemiddel til overflader af proteser, at kontakte dit tandkød eller ganen i korte 1/4-tommer strimler. Hvis du ikke er sikker på hvor meget klæbemiddel til at bruge, fejle på siden af med lidt lim, i stedet for for meget, og gradvist justere indtil du har fundet det passende beløb for dig. Dette vil variere fra person til person.

• Tryk på proteser solidt på plads med dine fingre og holder dem der som du bide ned forsigtigt for at sikre dem mod dit tandkød.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com