Hvordan skal man behandle med Teenage Depression

05/24/2010 by admin

Teenage depression kan være lige så undvigende som mange andre medicinske tilstande. Det kan synes som en temmelig ekstrem anfald af moodiness---noget, hvis de blev efterladt alene, vil de i sidste ende komme over. Men denne mismodig natur gennemsyrer faktisk næsten alle facetter af din teenagers liv. Det vil begynde at påvirke hans eller hendes skolearbejde, fritid, sport og relationer. Hvis du tror, din teenager lider af depression, er der en række måder, hvor du som forælder kan beskæftige sig med denne betingelse.

Instruktioner

• Lave en aftale med en sundhedspleje professionelle. Depression er et alvorligt problem og bør ikke være venstre ubehandlet. Mens mange teenagere er temmelig "moody", ønsker du at gøre sikker på, at dit barn ikke er bare gå gennem teenager angst. For at sikre korrekt behandlingsprogram er på plads, høres en læge med speciale i mental sundhed.

• Tale med din teenager. Sørge for dørene til kommunikation forbliver åben er gavnlig for forholdet mellem forælder og barn, og det kan også sikre, at din teenager føles behagelig kommer til dig i gange af behovet. Selv om jeres forhold kan synes lidt stenet, nødt du stadig til at kommunikere.

• Bo uddannede. Det er ikke nok til at holde dig ajour med hvad der sker med dit barns uddannelse og sociale liv; Du skal også sørge for du forstår bredden af alt, hvad der kan gå videre med din teenager, herunder symptomer på depression.

• Sørg for din teenager tager nogen form for medicin ordineret til hans eller hendes tilstand. Ikke at du skal være en "vagthund", men det er vigtigt at sørge for din teenager tager nogen og alle ordineret medicin til korrekt behandling af hans eller hendes depression.

• Få din teenager i terapi. Din teenager kan have en flok mennesker, han eller hun kan tale med, men det er meget gavnligt at have nogen på plads, der forstår nuancerne i depression. En terapeut, psykolog eller psykiater med speciale i din teenagers betingelse kan give bare at forståelse.

• Begynder at træne. Det lyder måske ubetydelig, især når de taler om depression, men motion kan faktisk bidrage til at gøre en teen føler bedre. Hvis du kan finde en aktivitet for hele familien, kan det hjælpe med din teenager tilstand. Det kan også styrke dine relationer og gøre det lettere at holde kommunikation flyder i en positiv retning.

• Deltage i en støttegruppe. Selv forældre til teenagere med depression har brug for en chance for at snakke. En støttegruppe vil give dig og din ægtefælle mulighed for at få støtte fra andre forældre, der har været igennem hvad du i øjeblikket går gennem.

Tips & advarsler

  • Teenagere faktisk reagerer forskelligt til depression end voksne. De vil udstille nogle af de samme kendetegnende for tilstand, såsom sorg, gråd, apati og rastløshed, men teenagere vil være mere tilbøjelig til at blive irritabel og vred, ikke tage godt til kritik eller endda klager over hovedpine og andre lidelser. Teenagere vil også trække men ikke fra alle i deres liv. Igen, hvis du har mistanke om din teenager lider af depression, konsultere en sundhedsperson.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com