Hvordan til at tabe sig ved at spise frugt i morgen

05/22/2010 by admin

Følelse sulten er større klagen, at de fleste mennesker har samtidig forsøger at tabe. Den vigtigste årsag til problemet er et fald i mængden af mad taget under kampen for at reducere kalorier. Modsat skal være gældende. Tage i mere mad, men fødevarer med mindre kalorie indhold. Spise friske, hele frugt til morgen måltid giver næring og kan forlade en krop, følelse af tilfredshed længe efter morgenmaden.

Instruktioner

Forberedelse

• Placer frugt i salatslynge.

• Vask det i et minut under koldt vand.

• Afløb overskydende vand fra frugten.

• Placer frugt på et skærebræt.

• Skær frugten i små portioner med en køkkenkniv og tjene i en skål.

Tips & advarsler

  • Forskere ved University of Alabama gennemført et 12-ugers vægttab program med frisk frugt. De fandt, at 74 ud af 100 deltagere tabte næsten ni pounds. To år senere, 78 procent af undersøgelsens deltagere forblev under deres startvægt og fortsatte med at tabe vægt, eller havde fået meget lidt tilbage.
  • Spise hele, frisk frugt til at drage fordel af de fulde virkninger af lav energitæthed. Saftpresning har visse fordele, men at fjerne fiber ændrer sammensætningen. Dette rejser kalorieindtag pr. volumen. Som kalorieindhold stiger tælle pr. gram, forgreninger tilføje. Dåse frugt kan ødelægge vægttab mål endnu mere. Mest konserverede frugter er pakket i sirup. Sukkerindholdet hæver og low-density energi stiger drastisk. Tørrede frugter er påvirket af vandtab. Når vandindholdet er fjernet og nedsætter mængden af frugt, eskalerer kaloriefattige indhold.
  • Med frugt intakt hæmmer sult smerter ved at levere fiber volumen, der tager længere tid at digest. Hele frugter er også fyldt med næringsstoffer, at tilfredsstille sult. Når korrekt vitaminer og mineraler er introduceret til kroppen, trang til mad meget mindskes. Dette relaterer direkte til vægttab.
  • Jordbær er en kilde til Omega-3 fedtsyrer. De indeholder også andre gavnlige næringsstoffer som magnesium, kobber, riboflavin, kalium, folinsyre, mangan, og vitamin K, B6, B5 og C. Der er ca 46 kalorier i en kop af friske jordbær. Jordbær har en energi tæthed af.20. Det betyder, at 1/5 af en kalorie i hvert gram jordbær.
  • Grapefrugt har et højt fiberindhold og et lavt glykæmisk indeks, placerer det højt på listen over vægtreducerende frugter. Store mængder af grapefrugt kan indtages uden indtagelse en overflod af kalorier. Der er cirka 38 kalorier indeholdt i et halvt grapefrugt. Grapefrugt øger alkalinitet af kroppen, og PH er en delvis faktor for hvor meget fedt er faktisk gemt i kroppen. Sure niveauer i kroppen fremme fremstilling af fedtceller. Grapefrugt er calcium, fosfor, jern, og vitamin A, P og B-kompleks.
  • En orange indeholder 38 kalorier pr. 100 gram af indhold, gør denne frugt et valg pluk for taber uønskede vægt. Dens egenskaber er et væld af sundhed agenter. Orange er kendt for sine C-Vitamin indhold. Andre kilder til næringsstoffer inkluderer calcium, fosfor, jern, og en lille mængde af B-kompleks. Calciumindholdet hjælper kroppen med at absorbere Vitamin C i væv. Et team af Arizona State University forskere opdagede, at C-Vitamin påvirker processen med fedtforbrændingen. Tilstrækkelige mængder af C-Vitamin oxiderer 30 procent mere fedt, mens de udfører øvelserne.
  • Sammen med æbler kommer den gamle medicinske kliché: et æble om dagen holder lægen væk. Dette er blandt favoritterne af morgenmad frugt. Sin CV for at fremme vægttab er imponerende. Æbler indeholder pectin, som til gengæld hjælper væksten af sunde bakterier i tarmkanalen. Denne ingrediens egner sig til det faktum, at en sund tarmkanalen er lig med sund vægttab gennem fordøjelsesprocessen. Pektin står ikke alene. En hær af næringsstoffer står klar til kamp vægt. De er rige på fibre og indeholder folinsyre, Vitamin C, kalium og calcium. Størstedelen af ernæring er fundet i den æble skræl. Der er 53 kalorier pr. 100 gram af indhold, gør apple et klogt valg for en morgen morgenmad fødevarer.
  • Disse er kun et par af frugter, der viderefører vægttab når det bruges som et dagligt morgen måltid. Ikke kun gøre frugter indeholder få kalorier, men de leverer også en rigelig mængde af daglige ernæring for sund kropsfunktioner.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com