Hårtransplantation kirurgi

05/29/2010 by admin

Selv om mange mennesker mener, skaldet er smukke, er det ikke altid den præference for nogen, der er ved at miste eller har mistet sit hår. Mænd med mandlig mønster skaldethed kan henvende sig til kemiske behandlinger i håb om at dreje rundt om systematisk hårtab. Men mange vælger også at have kirurgi til at genoprette deres hår. Denne artikel forklarer, hvad der er involveret i hårtransplantation kirurgi.

Betydning

At miste dit hår er naturligt. Det anslås, at du mister op til 100 hårstrå om dagen. Det er en del af den normale hårvækst cycle. I virkeligheden, vokser 90 procent af hår på hovedet lige nu. De andre 10 procent er i en hvileperiode, der varer et par måneder. Når at hvile periode er overstået, disse hår falder ud, og nye hår vil tage deres plads.

Dette er imidlertid ikke tilfældet med folk, der har mandlige mønster skaldethed. Med mandlige mønster skaldethed er nye hår, der vokser ikke typiske follikler. De er faktisk "fersken fuzz," eller meget fine, lyse hår. Som tiden går, kan hårgrænsen aftage som den nye, cykliske 10 procent fortsætter med at forvandle til fersken fuzz og ikke fuld follikler. Til sidst, bliver hele hovedet skaldet.

Funktion

Hår restaurering kirurgi indebærer, ved hjælp af dit eget hår. Som tidligere nævnt, indebærer hår-vækst cyklussen et konstant tryk på follikler fundet nedenunder hovedbunden. Kirurger se disse follikler i små lapper kaldet "stik", eller follikulære enheder. Hvert stik indeholder op til 40 follikler. Hår-genindførelse kirurger forsøger at udtrække disse stik fra håret, der vokser stadig normalt og placere dem i steder, hvor du er halvskaldet; så mange som 2.500 stik kan transplanteres i én procedure.

Misforståelser

Du bør overveje et par fakta og myter om hår transplantation kirurgi. Mandlig mønster skaldethed er en genetisk sygdom, der ikke kan helbredes. Derfor, hårtransplantation kirurgi vil ikke "helbrede" din skaldethed. Det er bare en måde at forsinke udseendet af halvskaldet ved at flytte god follikler de halvskaldet steder. Mennesker med mandlige mønster skaldethed vil stadig fortsætte med at tabe hår; det vil bare ikke være så indlysende.

Kun dit eget hår kan også bruges i hårtransplantation kirurgi. Syntetisk hår transplantationer har ikke udviklet som i endnu. Hårtransplantation kirurgi kan ikke også udføres ved hjælp af de fleste andre organ hår (du ikke kan flytte dit bryst hår til din hovedbund) eller hår fra andre mennesker, da deres genetiske follikulært makeup er forskellige.

Overvejelser

Du kan forvente hår til at falde ud, selv efter hår restaurering kirurgi. Dette er en normal reaktion fra din krop, når det går i chok, som kan forårsage hårtab hos mennesker uden mandlige mønster skaldethed. Som din hovedbund heler og din krop får over chokket, dit hår vil fortsætte med at vende tilbage til den normale vækstcyklus.

Tidsramme

Transplant kirurgi kan vare alt fra 4 til 6 timer. Der er typisk lidt smerter involveret. Patienter kan genoptage normale aktiviteter inden for en dag med kirurgi. Sting og suturer fjernes mellem 8 og 10 dage efter operationen. Det kan tage op til 5 måneder for de nye hår til at vokse til fuld længde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com