Bivirkninger af Nolvadex

11/28/2010 by admin

Nolvadex er en medicin, der bruges til behandling af brystkræft, specifikt, metastatisk brystkræft. Med metastatisk brystkræft, kræft har spredt sig til dele af kroppen ud over brystet. Medicin funktion at hindre bryst kræft vækst og forstyrrer østrogens aktiviteter. Som med medicin, der er nogle mulige bivirkninger, der kan opstå som følge af Nolvadex.

Almindelige bivirkninger

Der er flere almindelige bivirkninger, der kan opstå på grund af at tage Nolvadex. Disse bivirkninger er normalt anses for at være mindre, fordi de har tendens til at stilne som kroppen vænner sig til medicinen. Hvis bivirkninger ikke går væk, eller hvis de bliver værre, men, kan det være nødvendigt at få lægehjælp. Disse bivirkninger er muskel ache, hedeture, kvalme, udflåd, træthed, vægttab, forstoppelse, knoglesmerter og hoste.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger er også muligt med Nolvadex. I tilfælde af alvorlige bivirkninger er det meget vigtigt at søge akut lægehjælp hurtigst muligt. Nogle potentielt skadelige bivirkninger af medicinen omfatte mavesmerter, pludselige ekstreme hovedpine, benene eller armene hævelse op, appetitløshed, bækken pres eller smerte, usædvanlig blødning fra skeden, uregelmæssig menstruation, øget bryst tumor, svaghed på den ene side af kroppen, unormal eller nye klumper, hævelse eller smerter i benene, tale eller vision problemer, gulfarvning af huden eller øjnene , åndenød, savnet perioder, ændringer i huden, koordinering eller balance tab, ondt i brystet, mørkere farvet urin, Ophostning af blod, depression, nedsat seksuel lyst eller evner, kuldegysninger, feber, dvælende halsbetændelse, og blærer, peeling, hævede eller rød hud.

Allergiske reaktioner

Allergiske reaktioner er også anses for at være alvorlige bivirkninger af Nolvalex. I tilfælde af allergisk reaktion er det afgørende at få akut medicinsk hjælp så hurtigt som muligt. Nogle tegn på allergisk reaktion over for Nolvadex hævelse af den tunge, læber, mund eller ansigt, hud udslæt, trykken for brystet, bryde i bistader og besvær med vejrtrækning.

Forsigtighed

Folk bør være forsigtige, når de overvejer om at tage Nolvadex, især hvis de har medicinske tilstande, såsom en historie for slagtilfælde eller blodpropper, unormal vaginal blødning og allergi til fødevarer, konserveringsmidler eller farvestoffer. Det er vigtigt at diskutere din medicinske status med din læge på forhånd.

Advarsel

Nolvadex er ikke for alle. Nogle mennesker er frarådet brug af denne medicin, såsom dem, der har haft pulmonal emboli og dyb venøs trombose, såvel som dem, der tager en blod tyndere medicin (antikoagulans).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com