Hvordan man kan optage en præ-sove forslag Tape

12/04/2010 by admin

Hvordan man kan optage en præ-sove forslag Tape

Søvnløshed og andre søvnforstyrrelser er et stort problem blandt mange amerikanere. Søvnmangel er blevet en husstand sigt i mange familier og alt fra narkotika at varme mælk har været forsøgt at hjælpe sovemidler. Nogle forskning tyder imidlertid på, at en hypnotiske forslag før sengetid kan støtte i at hjælpe mennesker sove.

Instruktioner

• Første besøg en læge til at hjælpe dig med at afgøre, om din søvnløshed er på grund af en større medicinske tilstand. Har en fuldstændig fysisk at udelukke eventuelle komplikationer med medicin du kan tage til støtte i din søgen for søvn.

• Få en lille båndoptager til at optage din stemme med. Komme ind i en afslappet tilstand, og sørg for din stemme er fri for spændinger eller angst før du forsøger at optage.

• Start båndet og taler sagte og klart i båndoptageren. Begynder ved at erklære dit formål for båndet. Man kan sige, "dette bånd er at hjælpe dig med at få til at sove, det vil hjælpe dig med at få søvnig hurtigere og aide i afslapning."

• Tænk på en hypnotiske forslag eller en scene, som du gerne vil visualisere. Mange mennesker beskrive gå ned ad en lang trappe mens du tælle hvert trin, eller sidder på en strand eller liggende i en hængekøje. Gå gennem dit billedsprog verbalt for båndet. Man kan sige, "du er på en smuk strand... stirrer i den store ocean... dine fødder i sandet, der er en cool breeze...".

• Siger, "i slutningen af dette bånd bliver du søvn og du vil vække frisk om morgenen følelse vidunderlige og veludhvilet" eller noget lignende i slutningen af din søvn forslag. Denne erklæring vil hjælpe antydning af søvn at sive ind i din hjerne.

• Tid din pre-søvn forslag tape til at vare i mindst 5 til 10 minutter, bare længe nok for dig til at blive helt afslappet. Overveje at spille fredelige musik henne ved en simpel volumen bag båndet, eller optage vinden blæser for at hjælpe stemningen af båndet.

• Lytte til båndet, når du ligger i din seng, med ingen andre afbrydelser som tv. Sikre, at rummet er mørke, og at du er helt fast og klar til at falde i søvn, før du begynder.

Tips & advarsler

  • Forlænge enderne af dine sætninger til at forlænge de bløde konsonant lyde. Disse lyde hjælper hjernen til at slappe af.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com