Apotek fordele og Medicare del D

06/27/2010 by admin

Apotek fordele og Medicare del D

Medicare del D er Medicare prescription drug dækning, som giver apotek fordele. Del D dækning er opnået gennem private virksomheder i stedet for gennem Medicare direkte, da del A og B er. Del D dækning er tilgængelig for alle med Medicare dækning, uanset om det er en del A, B eller begge dele. Planer har typisk en månedlig præmie, co-betaler og selvrisikoen. Der er også en dækning hul, almindeligvis benævnt "doughnut hul," under hvilke planer dække betydeligt mindre.

Historie

Medicare del D blev vedtaget som en del af Medicare modernisering Act af 2003. Tidligere var der nogle recept dækning tilgængelig via privat planer eller Medicaid, men ingen almindeligt tilgængelige for alle Medicare modtagere. Del D planer var anvendelig igangsætning i 2006. Alle Medicare modtagere fik mulighed for at tilmelde dig på tidspunktet. Medicaid modtagere blev også skiftet til del D dækning.

Plantyper

Der er to typer af Medicare del D planer. Der er separate planer, der kan opnås gennem en række private virksomheder. Enkeltstående planer er for dem, med bare oprindelige Medicare (del A og B) eller med oprindelige Medicare og Medigap eller Medicare tillægget plan. Medicare fordel planer tilbyder også en del D dækning som en del af deres overordnede fordele. Alle planer skal godkendes af Medicare.

Apotek fordele

Hver plan giver apotek fordele gennem en formulary. En formulary er en liste over dækket recepter, og består normalt af en bred vifte af generiske og mærkenavn narkotika. Stoffer inddeles i metodetrin, og hvert niveau vil have egen Co løn beløb. Generiske lægemidler har typisk de laveste co-betaler. Nogle narkotika kan kræve forudgående tilladelse fra planen, eller at planen kan kræve en anden recept til at blive prøvet først (trin terapi). Planerne kan også begrænse mængden af en given recept. Planen medlemmer kan dog anmode om en undtagelse fra disse regler.

"Kranse hul"

Del D planer vil dække samlede drug omkostninger op til et bestemt beløb. Dette beløb i 2010, for eksempel er $2,830. Når beløbet er nået, er du ansvarlig for receptpligtige omkostninger indtil en out-of-pocket maksimumsbeløb. Dette beløb er $4.550 i 2010. Når du overskrider den out-of-pocket maksimale, begynder katastrofale dækning, hvilket sænker co-betaler betydeligt. Planer giver en rabat for recepter købt i din dækning hullet.

Betale for en Plan

Planer har en månedlig præmie, der kan betales direkte eller fratrukket sociale sikkerhedskontrol. Der er en Sen tilmelding straf hvis du ikke tilmelde dig når du har først kunnet. Denne straf er 1 procent for hver måned du forsinket, og er tilføjet til din månedlige præmie. Der er også ekstra hjælp er tilgængelig som kan søges gennem Social sikring. Den ekstra hjælp kan yde bistand med månedlige præmier og/eller co-betaler. Kvalificerende for ekstra hjælp bestemmes af en kombination af formue- og indkomstforhold.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com