Aktiviteter for mennesker, der mister hukommelsen

03/18/2010 by admin

Som mennesker alder, nogle hukommelsestab er kun naturligt. Men svær hukommelsestab kan være skræmmende og kan have en negativ effekt på ens daglige liv. Mange aktiviteter kan hjælpe forebygge hukommelsestab, holde hukommelse tab fra at blive værre og i nogle tilfælde vende nogle af de skader, der er blevet gjort.

Læring

En undersøgelse foretaget i 1991, der involverer en gruppe af aldring Nonnerne hjalp forskere at gøre forbindelsen mellem hukommelsestab og læring. Nye forbindelser der dannes i hjernen, hver gang du lære noget nyt. Flere forbindelser, jo mindre sandsynligt er du lider af hukommelsestab og tilstande som Alzheimers. Hvis du tager dig tid til at lære noget nyt hver dag, kan det kun hjælpe forebygge hukommelsestab og hjælpe med at stoppe den.

Motion

Motion hjælper faktisk stop hukommelsestab. Typisk øvelse kan bruges til at hjælpe med at forhindre hukommelsestab senere i livet, men for dem, der i øjeblikket har hukommelsesproblemer med, motion kan hjælpe med at holde problemet fra at blive værre. Selv om det ikke måske synes som motion og hukommelse ville være tilsluttet, blev en undersøgelse udført i Californien for at teste sammenhængen. Dem, der udstillede de højeste fysisk fitness niveauer oplevet mindst nedgangen i hukommelse over en periode på seks år.

Spise ret

Sunde spisevaner bidrage til bedre hukommelse og hjerne sundhed. Selv hvis du allerede er begyndt at lide af hukommelsestab er ikke for sent at begynde at spise rigtigt og forhindre yderligere skader. Spise fødevarer rige på omega-3 fedtsyrer, som fisk, kan bidrage til at fremme sund hjernefunktion. Spise færre kalorier og mættet fedt og flere antioxidanter er også godt for hjernen sundhed. Endelig at sørge for at få de korrekte mængder af vitaminer og mineraler kan virkelig gøre en forskel, selvom det betyder at et supplement.

Gåder

Gåderne er en sjov måde at holde hjernen stimuleres og kæmpe hukommelsestab. Ord, matematik eller andre former for gåder alle kræver brug af hjernen og hjælpe med at fremme hjernens plasticitet, som er knyttet til hukommelsen. Hjernen har brug at blive udfordret for at holde funktion ordentligt, og ofte som folk alder de går på Pension og holde op med at udsætte deres sind til stimuli. Gåderne er en måde at give din hjerne en mental træning.

Undgå Stress

Langvarig kronisk stress kan forårsage permanent skade på hjernen, der påvirker hukommelsen. Kortvarig stress kan også forårsage dårlig koncentration, hvilket resulterer i mindre hukommelsestab. Hvis du begynder at have problemer med hukommelse, forsøge at undgå stressende situationer. For de situationer, der ikke kan undgås, er det vigtigt at lære stress-håndtering og afslapning teknikker til at holde stress under kontrol. Nogle populære former for stress relief omfatter yoga, meditation og hypnose.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com