Hvordan man kan forstå Kobe oksekød ernæring

06/27/2010 by admin

Kobe oksekød er oksekød fra Tajima kvægrace rejst i Hyogo præfekturet, Japan. Forklaringen omkring disse kvæg holder at kvægfarmere affodre sig beer og massere dem dagligt med skyld. Kobe oksekød er kendt for sin overlegne ømhed og godt marmoreret tekstur. Det er tilsvarende dyrere og typisk tilgængelige kun fra high-end oksekød leverandører. Udtrykket "Kobe oksekød" kan også henvise uformelt for at oksekød fra kvæg i USA, der er rejst i Kobe stil.

Instruktioner

• Se op ernæringsmæssige oplysninger for en typisk portionsstørrelse af Kobe oksekød. MyFitnessPal.com viser den ernæringsmæssige oplysninger for en portionsstørrelse af 100g, eller ca 3 1/2 ounce efter kogning.

• Undersøgelse af kalorie indhold Kobe oksekød. En servering af Kobe oksekød har i alt 240 kalorier. Protein giver 76 kalorier og fedt de resterende 164 kalorier. En Kobe bøf indeholder omkring 12 procent af den anbefalede daglige værdi for samlede kalorier, forudsat at en daglig kost for 2.000 kalorier.

• Undersøge fedtindholdet i Kobe oksekød. Den indeholder ca. 18g total fedt pr. portion, som giver 27 procent af den anbefalede daglige værdi for total fedt. Mættet fedt tegner sig for 7g af denne samlede, eller omkring 35 procent af den anbefalede daglige værdi for mættet fedt. Umættede fedtstoffer tegner sig for de resterende 11g fedt samlede, som Kobe oksekød indeholder ikke transfedtsyrer.

• Observere protein og kulhydrat indholdet i Kobe oksekød. En servering af Kobe oksekød indeholder 19g protein, som er 38 procent af den anbefalede daglige værdi for protein. Kobe oksekød indeholder ingen kulhydrater af enhver art, herunder stivelse, kostfibre og sukker.

• Se på natrium og kolesterol indhold i en servering af Kobe oksekød. Den indeholder 65mg kolesterol per portion, hvilket er omkring 22 procent af den anbefalede daglige værdi for kolesterol. En servering af Kobe oksekød har også 55 mg natrium, eller 2,4 procent af den anbefalede daglige værdi for natrium. Kobe oksekød indeholder ingen kalium.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com