CPR-certificering oplysninger

04/04/2010 by admin

CPR-certificering oplysninger

Genoplivningsudstyr (CPR) kan udføres af kun om nogen, der har modtaget grunduddannelse i proceduren. Certificering er ikke nødvendigt for en person med succes bruge denne livreddende teknik. Imidlertid er går gennem formel uddannelse og certificering en god måde at blive fortrolig med CPR. Mennesker, der føler sig overbevist om deres evne til at udføre CPR er mindre tilbøjelige til at gå i panik i sundhedsmæssige nødsituationer.

Fakta

Tre organisationer i USA har lavet almindeligt anerkendte retningslinjer og standarder for CPR-certificering, American Heart Association (AHA), den nationale sikkerhed Rådet (NSC) og det amerikanske Røde Kors (ARC). De tilbyder kurser og giver uddannelsesmæssige oplysninger på CPR til lå offentligheden og til behandlere. Der er mange andre virksomheder og organisationer, der kan give CPR uddannelse som godt, men de alle base deres programmer på de samme standarder som AHA, NSC og bue.

Overvejelser

Læger, sygeplejersker, brandmænd, paramedicinsk personale og andre emergency respondere er ikke de eneste, der kan gøre god brug af CPR. Livreddere, medarbejderne udpeget til at give førstehjælp på arbejdspladsen, og mennesker, der pleje til børn eller ældre bør alle investere i certificering. Chancerne for et hjerteanfald offer at gøre det til hospitalet i live er meget lav, hvis CPR ikke administreres straks. Dette er en god grund for alle at lære CPR, selv hvis de vælger ikke at betale ekstra gebyr for certificering.

Typer

Der findes flere kategorier af CPR-certificering. Basic Life Support (BLS) er en form for uddannelse, CPR og Automated Eksterne Defibrillator (AED). Det er det grundlæggende niveau af CPR-certificering for sundhedspersonale. Dette kursus er administreret af AHA. Røde Kors har flere muligheder for lægmænd herunder grundlæggende, voksen eller barn specifikke og CPR med AED certificeringer. Andre uddannelsesudbydere tilbyder lignende muligheder. Certifikater udstedt i henhold til nogen af disse programmer er gyldige i to år.

Advarsel

Ikke alle certificeringsprogrammer accepteres som lige så gyldig af arbejdsgiverne. Dette gælder selv om oplysningerne er omfattet er den samme som fastsat af AHA, NSC og bue. Personer, der tager CPR som et job krav bør altid spørge hvilke kursusudbydere er godkendt af arbejdsgiverne før betale for en klasse. Forskellige programmer er designet til at være deltog i person, interaktivt via internettet eller delvist online efterfulgt af en færdigheder evaluering session med en CPR instruktør.

Hvad er involveret

Kursus pensum dækker identificere tegn på slagtilfælde eller hjerteanfald og hvornår man skal ringe 911. Grundlæggende i clearing af luftvejene, vejrtrækning for de ramte og udfører brystet komprimeringer er påvist. I et levende klasse bruges en dummy til at give deltagerne til praksis korrekt teknik. Andre førstehjælp basics og procedurer for brug af en Hjertestarter kan indgå i kursusmaterialet. En standard CPR-certificeringskursus varer cirka fire timer. Deltagerne skal bestå en eksamen i slutningen af kurset modtage deres certifikat.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com