Cricket Bat oplysninger

08/18/2010 by admin

Cricket Bat oplysninger

Ligesom i baseball er en flagermus en væsentlig del af cricket spil. De forskellige aspekter af en cricket bat omfatter type træ der anvendes, og den vægt, længde og form af bat. Den vigtigste forudsætning før du køber en cricket bat er, at bat burde spille godt i feltet. Typen af cricket bat anvendes har en dybtgående indvirkning på typen af cricket bliver spillet.

Typer af træ

Traditionelt, er cricket bats lavet af det engelske willow udvalg af Salix alba. Håndtaget på cricket bat er lavet af træ af en stok plante, traditionelt Sarawak sukkerrør fra Indonesien. Pil bruges til fremstilling af en cricket bat er gradueret (kvaliteter 1, 2, 3 og 4) efter korn og pletter på battet. Veddets kvalitet er den mest grundlæggende faktor spilbarhed af en cricket bat.

Sommerfugl pletten

Sommerfugl pletten er et vigtigt aspekt af cricket bat oplysninger. Sommerfugl pletten refererer til en bestemt plet (afhængigt af typen af træ), der ligner formen af en sommerfugl. Nye spillere afviser ofte flagermus med sommerfugl pletter under påskud af, at flagermus ikke ser rene, men flagermus med sommerfugl pletter er bedre med hensyn til spilbarhed.

Længde

Længden af en cricket bat er proportional med dens vægt og bat længde bør være i stand til at hjælpe spilleren. Bat længde omfatter vingens længde plus længden af håndtag eller greb. Cricket bats klassificeres efter deres længde i fem kategorier: Bat størrelse 5 (4 fødder 11 inches til 5 fod 2 inches), Bat størrelse 6 (5 fod 3 inches til 5 fod 4 inches), Harrow Bat (5 fod 4 inches til 5 fødder 5 tommer), Academy Bat (5 fod 6 inches til 5 fod 9 inches) og fuld størrelse cricket bats (5 fod 9 tommer og derover).

Vægt

Vægten af en cricket bat afhænger dens konstruktion og vandindhold. Form af bat er en vigtig faktor, som det afgør fordelingen af vægten på battet. Vandindholdet i bat er afhængig af typen af træ (eller mere præcist typen af træ korn) anvendes til fremstilling af cricket bat. Mens købe cricket bat, er vægt til fødder forholdet en vigtig faktor, der bør være afgørende i forbindelse med køb.

Sweet Spots

Sweet spot henviser til stedet på bat hvor det maksimale beløb for at ramme magt er genereret. Fordelingen af vægten på en bat er en vigtig faktor for bestemmelse af sweet spot. Lyden af bat slående bolden er anderledes og mere rungende på sweet spot. Sweet spots på en cricket bat kan blive klassificeret som normal sweet spot, høj sweet spot og lav sweet spot, afhængigt af placeringen af spot på battet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com