Årsager til galdeblæren kirurgi

03/27/2010 by admin

Galdeblæren kirurgi er normalt udføres for at rydde små sten galdeblæren. Mange mennesker har galdesten og har ikke nogen symptomer. Men, hvis galdesten blokere kanalerne tilslutning galdeblæren til andre indre organer, intens smerte og andre symptomer resultere.

Symptomer på galdeblæren problemer

Intens mavesmerter er det mest almindelige symptom, der galdesten. Kvalme og opkastning kan også forekomme. Interne komplikationer af galdesten omfatter betændelse i leveren og bugspytkirtlen.

Årsager til galdeblæren problemer

Galdeblæren problemer er oftest forårsaget af galdesten, blokering af galdegangene. Galdesten er sammensat primært af galdesalte og kolesterol. Galdeblæren kan også udvikle polypper eller tumorer.

Diagnosticering af galdeblæren problemer

Læger bruger røntgen og ultralyd test til at diagnosticere galdeblæren problemer før overvejer galdeblæren kirurgi.

Galdesten behandling

Når en galdesten danner det generelt vil ikke opløses eller gå væk sin egen. Symptomer kan styres med kost og medicin, men kirurgi kan være nødvendigt at fjerne dem.

Galdeblæren kirurgi

Kolecystektomi, en operation for at fjerne galdeblæren, er den mest almindelige behandling for akut galdeblæren problemer. I øjeblikket proceduren udføres oftest gennem et lille snit og er benævnt laparoskopisk kolecystektomi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com