Protokoller for døgnbehandling alkoholbehandling

08/07/2010 by admin

Protokoller for døgnbehandling alkoholbehandling

Stationær behandling for alkoholisme følger en række regimer. De mest almindelige er en kombination af Anonyme Alkoholikere (AA) 12-trins metoden, medicinsk behandling, diæt, uddannelse og rådgivning. Det er en integreret behandlingsprogram normalt i en isoleret indstilling, som kan variere fra bucolic hest gårde til indre by bolig indstillinger. Tilbagefald med forskellige intervaller af opsving tendens til at være på den høje side, uanset protokollen.

Alkoholisme er en sygdom

Denne visning er blevet vedtaget af American Medical Association (AMA), mange andre velansete videnskabelige grupper og er blevet generelt accepteret. En del af grunden til dette er på endnu, inkonklusive videnskabelig undersøgelse. Meget er kendt om virkningerne af alkohol og andre stoffer på serotonin og dopamin og hvordan de fungerer som neurotransmittere til den fornøjelsen centre i hjernen, således øge brugen af alkohol og narkotika. Men hvordan og hvorfor alkohol producerer et højt niveau af stimulus er stadig ukendt. Også ukendt derfor det reagerer så kraftigt i nogle og ikke andre. Med andre ord, hvorfor ikke alle alkoholiker?

Campral, som tæt på en spekulerer narkotika der er

En af de mest lovende lægemidler, der anvendes i en integreret stationær behandlingsprogram er Campral. Det forstyrrer strømmen af fornøjelse fornemmelser forårsaget af alkohol og narkotika til fornøjelsen centre i hjernen. Når det bruges som en del af en integreret behandling behandling. Campral bør dog ikke bruges som en metode til at forhindre drikke. Dens effektivitet ligger kun hos dem, der allerede har været afholdende og arbejder mod fremtidige afholdenhed.

Resultaterne er inkonklusive

Mens de fleste stationær behandlingsfaciliteter følge en traditionel integreret tilgang af disciplin, AA-model, en meget ensrettede rådgivning program, opførsel modifikation og medicinsk behandling, er deres langsigtede succesrate vanskeligt at afgøre. De fleste programmer er i stand til at spore den succes (eller fiasko) af deres patienter i tre til seks måneder. Efter, at selvstændige undersøgelser spurgte dem med held at gennemføre programmet frafald dramatisk. I virkeligheden, antage de fleste programmer en så høj som 70 procent tilbagefald efter deres intreatment program baseret på de mest pålidelige oplysninger, de modtager. Mange mennesker tilbage til gentagne stationær behandling.

En uheldig realitet

Længden af ophold for mange alkoholikere er dikteret af den forsikring, de har. Nogle har ingen forsikring overhovedet og må stole på privatøkonomi. Afhængigt af anlægget, kan det blive meget dyrt i en kort tid. Mens AMA genkender alkoholisme som en sygdom, mange forsikringsselskaber ikke. Som et resultat, tilbyder de ingen forsikring for at rehabilitere dig selv til ædruelighed. Nogle af værelserne har begrænset dækning, som en uge, og nogle vil dække 30 dage. Desværre, længden af ophold på en døgnbehandling program er ofte bestemt af mængden af forsikring, der som et resultat, begrænser den nødvendige for vellykket inddrivelse protokol.

Ukonventionelle behandlinger

Der er nogle indlæggelse klinikker, der ikke baserer deres protokoller på den formodning, at alkoholisme er en sygdom. For én indebærer det, at patienten ikke er ansvarlig for sine handlinger. Det ville være som siger, at man ikke er ansvarlig for at spise for meget eller dræbe nogen. Protokollen på sådanne faciliteter lægger vægt på en adfærdsdata terapi program, der styrker empowerment, valg, analyse af tidligere beslutninger og udvikle et detaljeret program for bevæger sig fremad. Disse behandling planer, med stor succes satser, tage afstand fra 12-trins tradition, så godt. Mens deres prale af succes lyder godt, har de fleste ikke åbnet deres bøger for mere videnskabelige opfølgende undersøgelser, som ville kontrollere deres succesrate.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com