Effekter af lav-Carb diæter på kolesterol & vægttab

06/07/2010 by admin

En lav-carb kost kan resultere i dramatiske vægttab oprindeligt og på lang sigt sålænge kosten er fortsat. Virkningerne er dog vendt, når kosten er stoppet. Kolesterol er påvirket af low-carb diæt så godt, men ekstrem lav-carb diæter bør anvendes med forsigtighed.

Indledende vægttab

Når en person begynder en low-carb diæt, han har tendens til at miste en stor del af vægten meget hurtigt. Nogle personer miste over 10 lbs. i den første uge af kosten, men tabet er ikke kropsfedt. En lav-carb diæt har en vanddrivende effekt, fjerne oppustethed og væskeophobning, som kan følge af en high-carb diæt. Den oprindelige tab, der kommer fra en lav-carb diæt er ekstra vand vægt.

Vedvarende vægttab

Efter den indledende periode bremses vægttab til 1 lb. eller 2 lbs. om ugen eller mindre, afhængig af enkelt. I denne periode begynder personen på low-carb diæt at brænde kropsfedt til energi, fordi der ikke er nok kulhydrater i kosten til brændstof daglige aktiviteter.

Stoppe kosten

Spise høj-kulhydrat fødevarer, som hæve niveauet for kulhydrater i kosten for langt, slutter vægttab. Gå tilbage til pre kost, spise vaner resultater i øjeblikkelig vægtøgning. Indledende vægtøgning på grund af væskeophobning, kan gå tabt hurtigt ved at returnere til low-carb diæt.

Kolesterolindholdet i blodet

Low-carb kostvaner har vist sig at forbedre samlede kolesterolniveauer, trods øget mængden af kolesterol indtaget af low-carb dieters. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i New England Journal of Medicine i juli 2008, kolesterol forholdstal af undersøgelsens deltagere i lav-carb gruppe forbedret 8 procent mere end dem i gruppen-fedtfattig en to-årig periode.

Overvejelser

Der findes flere forskellige sorter af lav-carb kost planer, hver med deres egne direktiver, der involverer hvor mange kulhydrater til at forbruge og hvilke kulhydrat fødevarer er acceptable. Nogle lav-carb kost planer går ind for den fuldstændige afskaffelse af alle korn, frugter og grøntsager. Før du starter sådan en ekstrem kostplan, konsultere en læge at sikre at alle nødvendige næringsstoffer vil være tilgængelig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com