Høj sukker kost virkning på ældre

09/04/2010 by admin

Den gennemsnitlige amerikaner bruger 2 til 3 lbs. af sukker hver uge eller 135 lbs. om året. Sukker hæmmer immunsystemet og forårsager udsving i kroppen og hjernen, at sætte en masse stress på hver funktion. Ældre skal være specielt opmærksomme på blod sukkerindtag til at bevare sundhed og afværge sygdomme.

Betydning

En undersøgelse udført på Columbia University fandt, at pigge i blodsukkerniveauet kan påvirke hukommelse hos ældre. Den undersøgelse, offentliggjort i December 2008-nummeret af Annals of Neurology, afdækket en direkte sammenhæng mellem forhøjet blodsukker og nedsat mental funktion i hjernen.

Generelle betragtninger

Som mennesker alder, de er mere tilbøjelige til diabetes og hjerte betingelser. Sukker påvirker begge sygdomme og kan hjælpe med at forringe kognitive færdigheder.

Aging virkninger

Antallet af infektioner tendens til at øge ældres delvis på grund af kropslige ændringer, herunder reduceret elasticitet i huden og sænke luftvejssygdomme, mave, og hjernen evner forårsaget af sukkerindtag. Dr. Antonio Convit fra New York University offentliggjort sine resultater i Proceedings of National Academy of Sciences i februar 2003 at højt blodsukker skrumper hjernen.

Sygdom advarsler

Ud over hurtigere generelle aldringsprocessen, kan sukker forårsage eller forværre særlige medicinske betingelser herunder huller i tænderne, fedme, alkoholisme, osteoporose, leveren udvidelse, højt blodtryk og en opbremsning af binyrerne.

I hendes bog "Lick the sukker Habit" sukker Dr. Nancy Appleton links indtag til Alzheimers sygdom, Parkinsons sygdom og øget chancerne for gigt, depression og svimmelhed og øget frie radikaler og oxidativ understreger i kroppen.

Forebyggelse/løsning

Sukker findes i mange fødevarer og drikkevarer, så læse etiketter er en måde at spore og begrænse sukkerindtag. Sodavand er måske de værste lovovertrædere med over 17 tbsp. sukker i en 20-ounce flaske. Frugtsaft kan også være høj i sukker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com