Staphylococcus Epidermidis karakteristika

09/10/2010 by admin

Staphylococcus Epidermidis karakteristika

Staphylococcus epidermidis forårsager en lang række af hospitalserhvervede infektioner. Behandling af infektioner forårsaget af S. epidermidis ofte viser sig vanskeligt på grund af bakterien genetiske karakteristika og voksende modstand mod high-powered antibiotika. På samme tid, behandling af patienter med antibiotika, før de bliver smittet med S. epidermidis ofte viser sig effektiv i blokerende bakterien.

Beskrivelse

S. epidermidis er nært beslægtet med den bedre kendte bakterie Staphylococcus aureus. En genetisk analyse af S. epidermidis rapporteret i maj 23, 2005, udstedelse af tidsskriftet mikrobiel resistens afslørede at bakterien muterer ofte gør det vanskeligt at målet præcist med antibiotika. En anden oversigt over S. epidermidis optræder i juli 2001, Tidende for Medicinsk Mikrobiologi bemærker, at bakterien er blandt mest hyppigt fundet patogener på menneskers hud og slimhinder og bliver ondartet (dvs., sygdom-skaber) Hvornår det udvikler bindingssteder på sin cellevæg, som det normalt mangler. I modsætning til mange former for stafylokokker indeholder S. epidermidis ikke en Koagulering-inducerende enzymet thrombin eller renin. Mangler disse enzymer, skal S. epidermidis bakterier være i stand til at producere en SLIM-lignende stof på dens ydre overflade, der gør det muligt at binde med væv og inficere det.

Sygdomme forårsaget

S. epidermidis bakterier forårsager en stor procentdel af smitsomme sygdomme i hospitalspatienter og personer, som modtager medicinske behandlinger, der kræver placeringen af katetre eller implantation af medicinsk udstyr, såsom hofte udskiftninger. Åbne sår og forbrændinger er også modtagelige for S. epidermidis infektioner. Forfatterne af forskellige peer-reviewed tidsskriftartikler har identificeret S. epidermidis som årsag til encephalomeningitis, toxic shock syndrom, bakteriæmi, endocarditis, sepsis/sepsis og ventriculitis.

Forekomsten af S. Epidermidis infektion

For nylig eksisterer udarbejdet statistikker om hospitalserhvervede infektioner forårsaget specifikt af S. epidermidis ikke. Forfatterne af 2001 Tidende for Medicinsk Mikrobiologi opmærksom på, at mellem 48% og 67% af hospitalserhvervede infektioner skyldes S. epidermidis, S. aureus eller andre stafylokokker der mangler Koagulering-inducerende enzymer. En ældre undersøgelse rapporterede i oktober 1, 1982 Annals of Internal Medicine stater, der for hver 1.000 dage patienter med akut leukæmi tilbragte på hospitalet, 14 patienter afhentet en S. epidermidis infektion. I øjeblikket næsten 10 procent af alle patienter, der bruger tid på et hospital erhverve bakterielle infektioner ikke kom de til hospitalet med, ifølge en nye smitsomme sygdomme artikel (Se ressourcer).

Infektion behandling

Ligesom sin fætter S. aureus, har S. epidermidis udviklet bred resistens over for methicillin. Vancomycin-resistente stammer af S. epidermidis er også dukket op. Rifampin (f.eks. Rifadin fra sanofi aventis) har vist sig for at være den mest konsekvent effektive antibiotikum til behandling af S. epidermidis infektioner.

Infektionsforebyggelse

Efter rengøring, håndvask og desinfektion protokoller ikke altid beskytte patienter fra S. epidermidis infektioner. At have patienter tager antibiotika før og efter kirurgiske procedurer kan hjælpe forebygge infektioner og tyske kirurger selv rapporteret under en præsentation på mødet i 1999 i den ortopædiske forskning samfund, de havde succes i at forhindre S. epidermidis infektioner ved at blande knoglecement med tobramycin. Patienter med risiko for S. epidermidis infektioner har også modtaget beskyttelse fra at tage doser af cefazolin (f.eks. Kefzol), gentamicin og cefuroxim (fx Ceftin).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com