Hvad er årsagerne til lav C Sediment i blodet?

06/13/2010 by admin

Hvad er årsagerne til lav C Sediment i blodet?

C-vitamin beskytter kroppen mod celleskader som følge af sygdomme, miljørisici og sygdomme. Lave niveauer af vitamin C sediment i blodet kan være forårsaget af en bred vifte af potentielle sundhedsmæssige komplikationer.

Funktion

Antioxidant næringsstoffer, såsom vitamin C er stabil molekyler, der fungerer til at neutralisere ustabile molekyler ansvarlig for oxidation af celler---en proces kendt som frie radikaler.

Betydning

Frie radikaler forårsage kædereaktion af overhaling og udarter raske celler, som til gengæld udtømmer niveauer af antioxidanter såsom vitamin C. Dette fører til nedsat immunsystemets funktion.

Potentielle

Lav C sediment i blodet kan indikere progressive frie radikaler i mennesker med reumatiske sygdomme som gigt, autoimmune sygdomme som astma, og hjerte-kar-problemer.

Overvejelser

Rygere har et lavt C på grund af kræftfremkaldende stoffer, der kommer ind i blodbanen som miljømæssige frie radikaler, angriber sunde celler og udsætter kroppen til nedsat lungefunktion, kræft og hjerte-kar-sygdom.

Effekter

Degenerative sygdomme som diabetes, grå stær og perifer arteriesygdom resultere i lav C niveau på grund af igangværende inflammatoriske celler, der overtal og nedbryder antioxidant-rige celler brug for cellulære foryngelse.

Identifikation

C-vitamin indtages gennem frugter, grøntsager og kosttilskud. Laboratorieundersøgelser blod foranstaltning C sediment, med niveauer af 0,2 mg/dL eller lavere angiver en mangel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com