Hvor hen til genoprette fra nethindeløsning

06/13/2010 by admin

Nethindeløsning er en meget alvorlig medicinsk tilstand, der fører til hel eller delvis tab af synet, afhængigt af sværhedsgraden og varigheden af udstationering. Ifølge Mayo Clinic er det nødvendigt at søge øjeblikkelig lægehjælp for nethindeløsning for at påbegynde behandling før nethinden bliver alt for alvorligt beskadiget og vision er tabt. Kun kirurgiske procedurer kan hjælpe en person, der har været ramt af nethindeløsning.

Instruktioner

Inddrive fra nethindeløsning

• Se en øjenlæge, øjenlæge, så snart du udvikler symptomer på nethindeløsning. Disse omfatter øje "flydere," som er uregelmæssigt formet synsforstyrrelser, lysglimt, en mørkfarvning i en del af det visuelle felt og sløret syn, ifølge Mayo Clinic. Når din nethinde er frakoblet, dens celler mister ilt og vil fortsætte med at gøre, bliver stadig mere beskadiget indtil behandling administreres.

• Gennemgå kirurgisk behandling for retinarift (delvis detachement) eller udstationering som anbefalet af din øjenlæge. For mennesker, der kun har en retinarift, kan Ambulant procedurer være passende; Disse omfatter laserkirurgi og Kryokirurgi (operation ved hjælp af kulde), ifølge Mayo Clinic. For folk med fuld nethindeløsning, en læge kan anbefale Kryokirurgi samt en af følgende: pneumatisk retinopexy (som også er en ambulant procedure), der heler et detachement ved hjælp af en injiceret boble af gas til at fortrænge væske hvor nethinden har løsrevet; Scleral buckling, i hvilke silikone er knyttet til sclera; og en eventuel vitrectomy, en anden operation, hvilket gør gør andre dele af nethindeløsning reparation lettere ved at rydde ud arvæv eller nogle akkumulerede væske, ifølge Mayo Clinic.

• Tidsplan opfølgning besøg med din læge således at effektiviteten af behandlingen kan måles. Det kan tage lidt tid at se fremskridt og Mayo Clinic rapporter, at opfølgningsprocedurer er nogle gange nødvendigt. Spørg din øjenlæge om briller for folk, der har haft nethindeløsning.

• Opsøge ressourcer til at hjælpe mennesker, der har haft nethindeløsning og andre former for synstab; transport kan være tilgængelige i dit område for dem med tab af synet. Mayo Clinic anbefaler også fortælle andre mennesker om dine tab af synet, så de kan hjælpe dig med at udføre opgaver.

Tips & advarsler

  • Tage skridt til at gøre dit hjem liv lettere. Mayo Clinic anbefaler at bruge ekstra belysning og fjerne snuble farer.
  • Ved, at full recovery fra nethindeløsning ikke er altid muligt. Kirurgi kan ikke fuldt arbejde eller skaden kan have været så alvorlige eller være sket så længe siden, at operation ikke kunne hjælpe, især når den gule plet, den midterste del af nethinden, har løsrevet.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com