Sådan får du småbørn at bære øjet Patches?

04/15/2010 by admin

Hvis dit barn har dovent øje eller et andet øje problem, kan din læge foreslå at han bruger øjet i en periode hver dag. Men småbørn sjældent nyde iført øjet patches, og de ofte forsøger at fjerne dem omgående. Distraktion er nøglen til at overbevise dine buksetrold til at bære øjet patch.

Instruktioner

• Sørg for, at lappe ikke er for klæbrig. For at gøre dette, placere patchen først på et stykke rent stof og derefter fjerne den. Dette vil reducere nogle af klistrede, og det er vigtigt, fordi nu lappe ikke vil skade så meget, når du fjerner den.

• Spille peekaboo med dit barn. Selv om dette ikke måske synes relateret til eye-patch, kan det få dit barn er vant til at have hendes øje dækket. Prøve, der dækker det ene øje og derefter den anden.

• Brug single-vision legetøj, såsom kalejdoskoper eller containere med smalle åbninger, til at vise dit barn, hvordan man ser på noget med kun det ene øje. Indføre patch mens du spiller med en af disse objekter, ved at vise dit barn, at det er lettere at spille single-vision legetøj med plaster.

• Hvis barnet begynder at modstå lappe (eller endnu bedre, før han gør), indføre nye og spændende legetøj, med blinkende lys, spejle, spændende billeder, eller underholdende sange. Du kan også læse dit barn en yndlings bog eller se en favorit video for at fordrive tiden og distrahere ham fra lappe.

• Fjerne øjet patch omhyggeligt, og fortælle barnet, at den "sjov tid" er overstået. Fjerne de spændende legetøj, og erstatte dem med mere dagligdags, afdæmpet underholdning.

Tips & advarsler

  • Hvis dit barn bærer briller, kan du overveje at placere patch på briller linse i stedet for øjet. Dette kan have samme virkning (check med din læge), og det ville reducere ubehag programrettelsens under fjernelse.
  • Dit barn kan være mindre koordineret, mens hun iført sit øje patch, på grund af reduceret dybde vision. Vær forsigtig omkring ujævnt terræn, trapper og andre potentielt farlige områder.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com