Stædig urinvejsinfektioner

10/29/2010 by admin

Hvis du oplever symptomer som uklar urin, smertefuld vandladning og hyppige opfordrer til at tisse, kunne du have en urinvejsinfektion. Din læge kan ordinere behandling for regelmæssig og stædig urinvejsinfektioner.

Stædig urinvejsinfektion

En urinvejsinfektion er forårsaget af bakterier. Det kan forekomme inden for din urinrøret, blæren eller nyrer. En stædig urinvejsinfektion er en, der ikke sletter op med standardbehandling.

Bakterielle årsager

Hvis din urinvejsinfektion er vanskelige at behandle, så du kan være smittet med mere end én art af bakterier. Lægerne er ved at undersøge muligheden for at stædig infektioner kan være forårsaget af store bakterier-kolonier, at invaderer blæren og er resistente over for antibiotika.

Fysiske årsager

Stædig urinvejsinfektioner kan også være forårsaget af urin forhindringer, navnlig dem at indsnævre din urinrøret.

Behandling

Urinvejsinfektioner behandles med antibiotika taget i løbet af en uge eller to. For at klare en stædig infektion, lægen kan give dig stærkere antibiotika eller kan ordinere dem for en længere periode, som seks måneder til to år. Hun kan også også udføre kirurgi for at fjerne enhver urinveje obstruktion.

Overvejelser

Når i behandling, skal du sørge for at tage alle de antibiotika, lægen ordinerer. Stoppe behandling efter symptomerne forsvinder, men før du er færdig med kursus af antibiotika, kan forårsage infektion at vende tilbage.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com