Hvordan man kan måle Lux for lys terapi

07/23/2010 by admin

Hvordan man kan måle Lux for lys terapi

Lysterapi er en forholdsvis ny tilgang til behandling af en række betingelser, fra Vinterdepression kendt som SAD (seasonal affective disorder) til eksem. Det indebærer, at udsætte dig selv til lyse, hele spektret lys, der efterligner den naturlige lys fra solen. Lys terapi indebærer sædvanligvis sidder tæt på en lysterapi boks for et angivet tidsrum. I tilfælde af depression er målet at nulstille din indre ur og reducere melatonin niveauer i din hjerne.

Instruktioner

Måle lys for terapi

• Aktivere boksen lys terapi (eller uanset lyskilde, du bruger) og lad det komme på fuld styrke. Hvis lyskilden bruger lysstofrør, kan dette tage til et minut. Hvis det bruger en glødelampe pære — som en grow lys — der er ingen ventetid.

• Stå et ark hvidt papir i samme afstand fra lys, som man når ved hjælp af det. Husk, at intensiteten af lys vil blive reduceret i en omvendt forhold til afstanden fra lyskilden, så at få denne ret vil påvirke hvordan nøjagtig bliver din måling.

• Hold måleren lys sensor op til papiret så tæt som muligt uden at sætte det i en skygge eller blokering af lyskilden. Flere selskaber, som producenten af kameraet KonicaMinolta stadig producerer og sælger lys meter, selvom de bruges oftere for at måle lys komme fra gadebelysning eller belysning niveauer på arbejdspladser.

• Tage en læsning fra lysmåleren. Check at se, hvilken måleenhed din lysmåler er læsning ud. Nogle meter måles i lux (lumen pr. kvadratmeter), mens andre brug lumen, fods stearinlys (lumen per kvadratfod) eller endda candlepower. En fods stearinlys kan også defineres som mængden af lys støbt af en lille stearinlys målt fra 12 inches væk. Candlepower er en måling af mængden af lys bliver sat ud af lyskilden. Én candlepower er lig med 12.57 lumen.

• Hvis hvad du foranstaltning er candlepower (CANDELA), Divider med 12.57 at finde lumen. Hvis du har dokumentation, der giver candlepower af den lampe, du bruger, Multiplicer, at ved 12.57 at få lumen på én fod væk.

Afhængigt af lysmåler vælger du, skal du gøre nogle simple beregninger for at finde lux rating. Hvis du bruger en lux meter som en af KonicaMinolta T-10 modellerne, vil du få en direkte aflæsning af mængden af lys slående overfladen af papiret.

Tips & advarsler

  • Hvis du er ude i landet om natten med en new moon, ser du omkring.01 lux. På stranden på en solrig dag får du omkring 100.000 lux. I et veloplyst kontor eller skole værelse er det omkring 500 til 1.000 lux. Lysterapi bokse generelt udsætte dig for 10.000 lux.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com